U Crnoj Gori jutros se saobraća po povoljnim uslovima, saopštili su iz Auto-moto saveza.
Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 13 i od 15.30 do 18 sati.

Zbog završnih radova na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje-Njeguši, saobraćaj za sve vrste vozila biće totalno obustavljen od devet do 12 sati i od 15 do 17 sati.
Na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj je prekinut zbog izvođenja minerskih radova.
Na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od 8.30 do 10.30 i od 12.30 do 14 časova.
Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto-puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.
Zbog sanacije puta na jadranskoj magistrali na dionici od Lepetana do Petrovca promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Zbog rekonstrukcije puta Krstac Lovćen – Ivanova Korita doći će do potpune obustave saobraćaja od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.
Do završetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu na ukrštanju dionica Kamenari-Kotor i starog puta Risan-Grahovo, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Saobraćaj je umjerenog inteziteta.