Mladi Niksica

Kako Auto-moto savez Crne Gore javlja, danas se saobraćaj obavlja nesmetano uz umjerenu frekvenciju vozila. Zbog izvođenja radova vozačima se savjetuje da budu posebno oprezni i da se pridržavaju saobraćajnih pravila.

Na regionalnom putu R – 10 Crkvice – Vrulja u periodu do 15. novembra 2016. godine zbog minerskih radova saobraćaj se obustavlja u terminima od 9 do 11 časova i od 13 do 15 časova.

Režim saobraćaja je promijenjen na regionalnom putu R – 1 dionice Cetinje – Njeguši zbog izvođenja minerskih radova, a saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na stopi mosta Moračica auto-puta Bar – Boljari do 31. decembra će se zbog izvođenja minerskih radova saobraćaj obustavljati u terminu od 8 do 10 časova i 12 do 14 časova.

Na dionici M – 2 puta Risan – Perast saobraćaj će biti promijenjen sa jednosmjernog na dvosmjerni zbog izgradnje pješačke staze.

Na magistralnom putu Poda – Berane zbog minerskih radova režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M4, dionica Grahovo-Lipci, saobraćaj će biti obustavljen od sedam do 12 sati radi snimanja tv serijala “Top Gear”.

Na lokalitetu kružni tok Lipci saobraćaj će biti višekratno obustavljen, ne duže od 20 minuta.