Mustafa Nadarević

Od ove nedjelje na male ekrane vraćaju se novi nastavci humorističke serije “Lud, zbunjen, normalan”. Serija, koja privlači sve generacije gledaoca, s novim epizodama vratila je neke stare likove koji su joj dali pečat, piše sajt 24sata.hr.

Šefika, kućna pomoćnica u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njena riječ sada mnogo više znači u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratićemo glumicu Jasnu Žalicu.

U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića.
Izetov unuk Džebra, koga igra glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, ali Džebra je sklon i da se upusti u sitne prevare, čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.
Damir, koga glumi Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, ali posao ga sve manje interesuje.
Marija, koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega, kao i kroz samu sezonu ove gledane serije, proći će i čitav niz epizodnih karaktera.
Osim Šefike, gledaoci će uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni – Čombe, koga glumi Miraj Grbić, a osim njih, gledaoci će pratiti i zgode Izetove tek pronađene ćerke Jelene, koju glumi srpska glumica Katarina Marković.
Nove epizode prikazivaće se subotom i nedjeljom.
Podsjetimo, scenarista Feđa Isović rekao je kako se nakon smrti Mustafe Nadarevića serija više neće snimati.
“Zvanično je, poslije smrti Mustafe Nadarevića, neće se snimati novi nastavci serije ‘Lud, zbunjen, normalan’”, potvrdio je tada Feđa ono što je većina fanova pretpostavljala.
Isović je još ranije rekao da bez Nadarevića ta serija ne bi imala smisla, pa je ova odluka o prekidu snimanja definitivna.