Uprava javnih radova Crne Gore pokrenula je danas sopstvenu aplikaciju za mobilne uređaje, koja će građanima, medijima i drugim zainteresovanim licima omogućiti svakodnevno praćenje svih naših aktivnosti, saopšteno je iz tog resora.

Kako su kazali aplikacija Google play je dizajnirana tako da bude jednostavna za korišćenje i dostupna u svakom momentu, a sadrži sve aktuelnosti, završene i tekuće projekte, tehničku dokumentaciju i sve ostale informacije u cilju povećanja transparentnosti našeg rada.
“Uprava javnih radova je na ovaj način postala jedna od rijetkih državnih institucija čija je aplikacija povezana sa mobilnim uređajima, što govori o našem nastojanju da držimo korak sa najnovjim rješenjima u oblasti elektronskih tehnologija i ponudimo korisnima savremene metode informisanja i komunikacije”, dodaje se u saopštenju.
Takođe, kako su dodali, u toku je tehnička priprema mape gradilišta u nadležnosti Uprave javnih radova, koje će se naći na našoj aplikaciji i zvaničnom portalu, a zahvaljujući kojoj će svi posjetioci moći da svakodnevno prate realizaciju kapitalnih projakata na teritoriji cijele Crne Gore.
Izvor: Pobjeda