Mladi Nikšića

Prvi Roditeljski kutak u toku kojeg će roditelji iz nikšićke opštine imati priliku da sa stručnjacima razgovaraju na različite teme koje se odnose na odgajanje djece sa radom počinje sjutra.

Prvi gost Kutka sjutra u Kidslandu od 18 sati, biće ginekolog Milan Knežević koji će sa majkama i očevima razgovarati o trudnoći i pripremama za porođaj, i odgovarati na pitanja u vezi sa tim temama.

“Kidsland nam je ustupio dio njihovog prostora koji se nalazi u radnji u Tržnom centru Laković”, kazala je članica Udruženja iz Nikšića Dragana Đurović za naš portal.

Ona je kazala da na ovaj način žele da omoguće roditeljima da se dodatno infomišu o svemu što je važno za rast i razvoj djece u saradnji sa osobama koje su kompentente i koje žele da izdvoje svoje slobodno vrijeme da porazgovaraju sa majkama i tatama.
“Kutak ćemo organizovati svakog mjeseca, a roditeljima, osim što pozivamo da nam se pridruže, poručujemo da nam predlože i osobe koje smatraju da bi trebalo da budu naši i njihovi gosti”, kazala je Đurović.
Udruženje u NIkšiću planira još novih aktivnosti i već neko vrijeme pokušava da obezbijedi prostor u kojem bi ih realizovali.
“Nadamo se da ćemo uskoro imati i lijepe vijesti u vezi sa tim, i da ćemo moći da najavimo da počinjemo sa pripremama za otvaranje Razvojnog centra i igračkoteke u Nikšiću. Želimo da na taj način pružimo djeci i roditeljima različite besplatne sadržaje. Naš cilj je da djeci i roditeljima ponudimo podršku i kvalitetne kreativno edukativne programe koji će biti jednako dostupni svim porodicama bez obzira na njihov ekonomski status”, naglasila je Đurović.