U organizaciji RK Trebjesa organizovan je 5 Međunarodni rukometni turnir “Trebješko kup” Nikšić 2021 koji je okupio najbolje ekipe regiona , a igrao se u dvije uzrasne kategorije i to 2006. i 2008. godište. Na turniru koji je okupio 8 ekipa iz BIH I Crne Gore, a okupio tri prvaka države u kategoriji djevojčica 2006/2007 trijumfovala je ekipa ŽRK Budućnost, druga je bila ekipa Trebjese, a treća ekipa Lokomotive iz Mostara .

Konačan poredak :
1.ŽRK Budućnost
2.RK Trebjesa
3.RK Lokomotiva
4.ŽRK Sloga -Gornji Vakuf Uskoplje
5.ŽRK Mornar
6.ŽRK Nikšić
Za najboljeg golmana proglašena je Vanja Živković (RK Trebjesa ), najbolji igrač je Sajra Šuta iz RK Lokomotiva, dok je Azra Letić iz Lokomotive najbolji strijelac . U idealnoj postavi po izboru trenera najbolje lijevo krilo je Anastasija Kokotović, najbolji lijevi bek je Azra Letić iz RK lokomotiva, najbolji srednji bek je Anđela Borilović iz ŽRK Budućnost, njena koleginica Ksenija Kuzman je najbolji desni bek ,Danijela Bajović je najbolje desno krilo, dok je Ema Dadić najbolji pivot turnira .Najviše u odbrani pokazala je Anđela Jakovljević (ŽRK Nikšić)
U kategoriji djevojčica rodjenih 2008/2009 prvo mjesto je zauzela ekipa Trebjese,druga je bila Lokomotiva, dok je treća bila ekipa Jedinstva.
Konačan poredak :
1.RK Trebjesa
2.RK Lokomotiva
3.ŽRK Jedinstvo
4.HŽRK Zrinjski
Za najboljeg golmana proglašena je Maša Dubljević iz RK Trebjesa,najbolji igrač je njena koleginica Anđelina Orbović, dok je najbolji srijelac Đejla Mešić iz RK Lokomotiva. Najbolja postava turnira u konkurenciji 2008/2009 godišta izgleda ovako: Golman -Maša Dubljević (RK Trebjesa ), najbolje lijevo krilo Mirela Hasanovic ( ŽRK Jedinstvo ), najbolji lijevi bek je Anđelina Orbović (RK Trebjesa ), najbolji srednji bek je Ivana Savić(RK Trebjesa ), najbolji desni bek je Ksenija Nikčević iz RK Trebjesa, najbolje desno krilo je Ila Šoše iz RK Lokomotiva, dok je najbolji pivot Anđela Pejović iz RK Trebjesa .Najviše u odbrani pokazala je Vasilisa Savić ( RK Trebjesa).
Veliku zahvalnost za organizaciju turnira RK Trebjesa duguje Opštini Nikšić, RSCG, Sportski centar Nikšić, S press +, Swisslion Takovo, Jolly Comerce, Siberian Welness,Platforme i bine. Posebnu zahvalnost duguje Udruženju roditelja RK Trebjesa koji su pripremili zakusku za sve učesnike turnira, kao i svim učesnicima turnira na fer i sportskom ponašanju.
Izvor. RTVNK