Pioniri Trebjese poraženi su od ekipe Rudara u utakmici V kola pionirske lige Crne Gore. Rezultat na kraju 18:14 u korist ekipe iz Pljevalja.

Odličan meč je vidjen u Topolici gdje su obje ekipe odigrale jako dobro odbranu što je i rezultiralo da utakmice obiluje sa malim brojem golova.

“Protiv tima koji je već 4-5 godina u vrhu Crnogorskog rukometa u ovom uzrastu nije se moglo više iako smo imali svojih šansi da meč riješimo u svoju korist. Do poluvremena bolja igra Rudara, u nastavku smo imali priključak, a u 35. minutu utakmice imali smo 2 gola zaostatka, ali promašeni ziceri i tehničke greške su umnogome uticali da pobjeda ode u Pljevlja. Najljepši momenat svakako na meču je gol golmana Nemanje Baltića koji je iskoristio neopreznost svog kolege i zatresao protivničku mrežu”, kažu iz RK Trebjesa.

U redovima Trebjese u odbrambenim zadacima odlični su bili Đurković, Božović, Varajić, dok su se napadački istakli Matijašević sa 9, Đurković sa 2, dok su se po jednom upisali Dragoje i Marko Varajić i Baltić Nemanja. Baltić i Bijelić su imali 14 odbrana. Desno krilo i reprezentativac Crne Gore Vasilije Matijašević nalazi se na čelu liste strijelaca sa 43 gola iz 5 utakmica što je veliki uspjeh kako za njega tako i za klub, budući da rukomet trenira tek 7 mjeseci.