U južnim i centralnim predjelima Crne Gore saobraća se uglavnom po suvim putevima, a na sjeveru je izražena poledica zbog jutarnjeg mraza, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Po kotlinama je vidljivost mjestimično smanjena zbog magle, a iz Auto moto saveza savjetuju opreznu vožnju.

Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica-Cetinje, na dionici Jankovića krš-Ulići, saobraćaj će biti potpuno obustavljan od deset do 12 sati.

Na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad, zbog sanacije klizišta u mjestu Frutak, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva na lokalitetima Markovići i Obzovica-Brajići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i postavljena semaforska sugnalizacija.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog sanacije klizišta, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar postavljen je montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Teretna vozila, mase preko sedam tona, mogu koristiti alternativni put Bar-Ostros-Ulcinj-Virpazar.