Nikšićki reper Nikola Poleksić – MC Blunt i Marko Janjušević – Pas Manit (reggae dub i hip-hop bend Manitou), nastupiće u subotu 23. septembra na Malom stadionu u Nikšiću. Muzički program počinje u 20:00 časova. Nastupi se organizuju u skiopu projekta NVO Optimisti ”Zamisli svoj prostor!”.

“Odlučili smo da završimo projekat koncertom na jednom od nekada najznačajnijih prostora za naš grad. Kultni objekat, koji je projektovao međunarodno priznati nikšićki arhitekta dr Slobodan Vukajlović, određen je za ovaj događaj.
Potrudili smo se da tribine Malog stadiona uredimo koliko su nam to kapaciteti i mogućnosti dozvoljavale. Koncertom želimo da istaknemo potencijal objekta i podsjetimo na njegov značaj za modernu istoriju nikšićkog sporta i kulture”, saopštili su Optimisti na zvaničnim stranicama.

Projekat 𝗭𝗮𝗺𝗶𝘀𝗹𝗶 𝘀𝘃𝗼𝗷 𝗽𝗿𝗼𝘀𝘁𝗼𝗿 je podržan kroz program Podržani=Osnaženi koji realizuje Fond za aktivno gradjanstvo u partnerstvu sa Zaklada Slagalica za razvoj lokalne zajednice iz Hrvatske. Program finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore.