Prva zvanična Apple Premium Reseller radnja u Crnoj Gori, “ICentar” otvorena je danas u tržnom centru Delta, prenosi portal Kolektiv.me.

 

Prva zvanična Apple Premium Reseller radnja u Crnoj Gori, “ICentar”, otvorena je danas u tržnom centru Delta. Dan otvaranja obilježen je akcijom u kojoj su se neki od proizvoda mogli kupiti po sniženim cijenama.

Izvršni direktor kompanije “ICentar”, Ivan Radević istakao je da je kompletnu radnju osmislio i dizajnirao Apple, te da su ispunjeni standardi ove američke kompanije.

Radević je kazao da će u „ICentru“, biti izložen veliki broj demo uređaja, dodajući da će posjetioci biti u mogućnosti da se upoznaju sa svim proizvodima koji će biti izloženi.

“Na taj način će moći da dožive kompletan ugođaj, koji pružaju Apple-ovi uređaji”, rekao je Radević.

Radi boljeg upoznavanje zainteresovanih sa načinom upotrebe Apple-ovih proizvoda, Radević napominje da su prodavci obučeni, ne samo da prodaju proizvod, već i da pomognu korisniku.

“Naše prodajno osoblje je sertifikovano od strane Apple i morali su da prođu obuku… sa autorizovanim Apple trenerima”, dodao je Radević.

Radević je najavio da u planu imaju još ovakvih akcija.

“Pokušaćemo i da obezbijedimo veliki broj besplatnih radionica za zainteresovane koji nisu sigurni, ili žele još više da saznaju o radu Apple-ovih proizvoda”, rekao je Radević.

M.S.