U toku je rok za prijavu na IX ciklus besplatnog dvanaestonedjeljnog programa Brižne porodice namijenjenog roditeljima i starateljima djece uzrasta od 2 do 9 godina.

Ovaj program namijenjen je roditeljima koji žele da unaprijede komunikaciju i kvalitet odnosa sa djetetom, ali i riješe konkretan izazov/problem kada je roditeljstvo u pitanju.

Program će se odvijati u dvije grupe.

Program će voditi Jelena Marković, pedagog i Radovan Cicmil, psiholog, kao i vaspitačice Ana Đurović i Danijela Vučurović.

Program se realizuje u maloj grupi od 8 do 15 roditelja. Susreti će biti organizovani jednom sedmično, u trajanju od 2 sata (od 18 do 20h).

Radionice će početi sa realizacijom u martu 2023. godine. Mjesto održavanja radionica su vrtići „Pčelica“ (Stara Varoš) i “Radost” ( Centralni).

“Molimo zainteresovane roditelje da se prijave za učešće u programu najkasnije do 16. februara 2024. godine sa kontakt podacima, imenom i prezimenom roditelja, i uzrastom djeteta, pozivom na broj telefona 068 131 031 i 069 455 311 ili putem naše facebook stranice ili direktno u pedagoškoj službi u vrtiću “Radost” od 8 do 13h”, poručili su iz JPU “Dragan Kovačević”.

Broj polaznika je ograničen, a posebno se ohrabruje učešće očeva.