Kako Auto-moto savez Crne Gore javlja, danas se saobraćaj obavlja po mokrim i klizavim putevima uz umjerenu frekvenciju vozila. Zbog izvođenja radova kao i nepogodnih vremenskih uslova, vozačima se savjetuje da budu posebno oprezni.

Na regionalnom putu R – 10 Crkvice – Vrulja u periodu do 15. novembra 2016. godine zbog minerskih radova saobraćaj se obustavlja u terminima od 9 do 11 časova i od 13 do 15 časova.

Režim saobraćaja je promijenjen na regionalnom putu R – 1 dionice Cetinje – Njeguši zbog izvođenja minerskih radova, a saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na stopi mosta Moračica auto-puta Bar – Boljari do 31. decembra će se zbog izvođenja minerskih radova saobraćaj obustavljati u terminu od 8 do 10 časova i 12 do 14 časova.

Na dionici M – 2 puta Risan – Perast saobraćaj će biti promijenjen sa jednosmjernog na dvosmjerni zbog izgradnje pješačke staze.

Na magistralnom putu Poda – Berane zbog minerskih radova režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog mijenjenja sijalica u tunelu Duga na magistarlnom putu dionice M – 2 Podgorica – Kolašin u periodu od 8 do 16 časova saobraćaj će se promijeniti sa dvosmjernog na jednsomjerni.

S.D.