Mladi Nikšića

Magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama i duž riječnih tokova na sjeveru Crne Gore. Sporiju i oprezniju vožnju savjetujemo na dionicama koje vode kroz usjeke zbog pojave sitnih odrona.

Vozačima savjetujemo vožnju prilagođenu trenutnim stanjem na putu i trenutnim vremenskim prilikama.
Na putevima na kojima se izvode radovi na rekonstrukciji ili sanaciji neophodna je dodatna pažnja i poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije, jer je izmijenjen režim vožnje.
Na regionalnom putu R-10, u blizini Nikšića, na relaciji Crkvice-Vrulja saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.
Zbog izvođenja minerskih radova na južnom portal tunela Veseznik, autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokavac-Uvac- Mateševo dolaziće do obustave saobraćaja za sve vrste vozila, ne duže od 30 minuta, u terminima od jedan do pet časova, deset do 12 časova i od 14 do 16 časova.
Do 30.12.2017. godine u intervalu od sedam do 19 časova zbog geotehničkih istražnih radova na magistralnom put M-18, dionica Šćepan polje- Plužine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.
Do 15.11. 2017. godine na Magistralnom putu Kamenari-Kotor odobrena je promjena režima sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog izvođenja radova.
Na magistralnom putu M-2.4 dionica Sutomore-Bar, u mjestu Šušanj, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i regulisan je semaforskom signalizacijom.
Intenzitet saobraćaja je umjeren.