Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore remizirala je rezultatom 1:1 u drugom prijateljskom meču sa selekcijom Mađarske koji je juče odigran u Telkiju.
Mađari su bili bolji tokom prvog poluvremena susreta, koje su riješili u svoju korist, dok je naša selekcija pružila bolju igru u nastavku, uspjela da dođe do izjednačenja ali i da propusti nekoliko izglednih prilika.
Mađari su do prve prilike na susretu došli u desetom minutu igre, ali je dobar udarac Takača sa desetak metara zaustavio Lemanjić. Čuvar mreže našeg gola bio je nemoćan u 44. minutu kada je Kamaras iskoristio grešku naše posljednje linije, izašao sam na golmana i rutinski realizovao ukazanu priliku.
“Sokoli” su odgovorili na samom startu nastavka. Nakon dva minuta igre Hadžiosmanović je odlično šutirao sa 12 metara i natjerao protivničkog golmana da odbije loptu u korner. Udarac iz ugla izveo je Kordić, pronašao Vorotovića na prvoj stativi koji je glavom poslao loptu iza leđa Zoldešija.
Mađari su u drugom dijelu samo jednom pokušali da ugroz naš gol i to preko Keve Tota ali je njegov udarac sa 18 metara Lemajić lako zaustavio.
Mađarska: Ileš Zoldeši, Zolatan Silađi, Šombor Nađ (Ronald Nađ), David Tot, Andras Šalaj, Balint Tomošvari (Ričard Jelena), Bence Bajer, Ronald Takač (Janoš Bodrogi), Keve Tot, David Kovač (Krištof Herječki), Đorđi Kamaras (Filip Dragoner).
Crna Gora: Nemanja Lemajić, Petar Šušić, Marko Tući, Balša Banović, Danilo Marković (Đorđije Đedović), Balša Goranović (Filip Vporotović), Dino Mušanović (Vladan Kordić), Miloš Banićević, Meldin Drešković, Vojin Manojlović (Kristijan Hadžiosmanović), Kristijan Vulaj.