Mladi Nikšića

Nikšićki biznismen, Brano Mićunović, najavljivao je da će 4. novembra napraviti sinu Đorđu svadbu za pamćenje, ali od toga za sada neće biti ništa.

Kako prenosi Blic razlog za odlaganje veselja je smrtni slučaj u familiji sa mladine strane Zorane Mandić.

Još nije poznato kada će Đorđe i Zorana koji imaju sina Danila zvanično stupiti u brak.

Ovo je drugi put da su odložili vjenčanje. Đorđe i Zorana su u dugogodišnjoj vezi i željeli su dosta ranije da organizuju vjenčanje i svadbeno veselje. Međutim, Zorana je ostala u drugom stanju, pa je slavlje odloženo. Porodila početkom ove godine i na svijet donela sina kome su dali ime Danilo.

Kako je mališan porastao, par je odlučio da će sudbonosno “da” izgovoriti baš 4. novembra što se i ovoga puta izjalovilo.

Brano Mićunović je u intervjuu za “Blic” prije dvije nedjelje objasnio da oko proslave koja se organizuje ne treba dizati veliku buku jer je normalno da otac organizuje svadbu svom sinu.

“Spremamo svadbu, što je i normalno. Isto tako je normalno i da ću pozvati oko 150 ljudi koji će doći sa svojim porodicama. Piše se da će biti 1.000 ljudi, ma ništa od toga. Hvala vam na čestitkama”, izjavio je Mićunović i dodao da se ovih dana spekuliše ko će sve pjevati na svadbi njegovog sina, ali da su sve to samo nagađanja.

Kako nam je ispričao izvor bilo je planirano da prostor u luksuznom bečićkom hotelu “Splendid” primi oko 150 zvanica među kojima je trebalo da bude porodica i prijatelji. Pričalo se da su na svadbu bili pozvani i Ceca Ražnatović i Aca Lukas, koji su dobri prijatelji ove porodice.