Prošlog vikenda igrane su utakmice posljednjeg petog kola YU Planet Studentskih liga Crne Gore u futsalu.
U grupi A Studentski dom iz Nikšića opravdao je ulogu favorita pa je iz daljeg takmičenja eliminisao dugogodišnje šampione lige, ekipu Ekonomskog fakulteta, rezultatom 4:2.
U grupu B, ETF je na krilima fantastičnog Čolovića, koji je postigao čak četiri pogotka, savladao ekipu Medicinskog fakulteta rezultatom 8:2, te ih eliminisao iz daljeg takmičenja.
Zanimljivo je bilo i u drugoj YU Planet ligi. UDG je u pravom vatrometu golova savladao ekipu Pravnog fakulteta rezultatom 8:5, pa je obezbijedio čelnu poziciju pred doigravanje. Blistao je Drašković sa pet postignutih pogodaka.
Nakon grupne faze, ekipe Policijske akademije i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje obezbijedile su polufinale, dok će Studentski dom NK igrati protiv Građevinskog fakulteta, a Prirodno-matematički fakultet protiv Elektrotehničkog fakulteta za plasman u polufinale.
U drugoj ligi kreću polufinalni mečevi. UDG će igrati protiv Pravnog fakulteta dok će FPEP iz Bara igrati protiv Biotehničkog fakulteta.
I YU Planet liga
Grupa A
Ekonomski fakultet – Studentski dom NK 2:4 (0:1)
Sudije: Momo Saveljić i Milutin Lukovac
Strijelci: Autogol 40, Đurović u 40. minutu za ekipu Ekonomskog fakulteta, Nikčević u 15, 31, Večeljić 35, Raketić u 36. minutu za Studentski dom NK.
Ekonomski fakultet: Vujičić, Dervišević, Obradović, Veličković, Dašić, Ćorović, Đurović, Vuković, Vojinović.
Studentski dom NK: Škiljević, Jovović, Pejović, Raketić, Vujačić, Kalač, Nikčević, Vučeljić, Spalević.
Policijska akademija – Mašinski fakultet 3:0 službeno
Grupa B
Elektrotehnički fakultet – Medicinski fakultet 8:2 (2:1)
Sudije: Momo Saveljić i Milutin Lukovac
Strijelci: Miladinović u 8, Čolović 15, 25, 33, 34, Vukanić 21, 24, Rakić u 35. minutu za ETF, Lješnjanin u 5, Čindrak u 39. minutu za Medicinski fakultet.
ETF: Dobrašinović, Miladinović, Simunović, Čolović, Rakić, Vukanić, Bojić.
Medicinski fakultet: Sadiković, Kurgaš, Hasković, Stamatović, Lješnjanin, Čindrak, Golubović.
Filozofski fakultet – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 0:3 službeno