Direktorica Nevladine organizacije(NVO) “Izvor Života” Konstantina Vojinović najavila je projekte u okviru kojeg će u Nikšiću rekonstruisati stara i graditi nova igrališta za najmlađe. Ona je u saopšenju navela da je planirano pet igrališta koje će NVO “Izvor života” s prvim lijepim danima na proljeće rekonstruisati i graditi uz pomoć prijatelja, društveno odgovornih kompanija iz naše države i dijaspore.

Igralište kod Željezare će rekonstruisati, a novo graditu u naselju Kapino Polje ukoliko im Elektroprivreda Crne Gore ustupi dio zemljišta ustupi dio zemljišta, istakla je Vojinović.

“Preostala tri igrališta biće na onim lokalitetima koje odabere Opština”, navela je Vojinović ističući da još uvijek ne znaju lokaciju jer, upkos naporima, nisu uspjeli stupiti u kontakt sa nadležnim u lokalnom Sekretarijatu za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

“Ovo će biti jako lijepa priča za naše ,mališane i nadamo se da huligani kao do sada neće uništavati ono što je najljepše i najbolje za razvoj naših najmladjih.Zahvaljujemo se svi prijateljima koji će podržati ovaj projekat posebno dugogodišnjim prijateljima iz Njemačke”, zaključuje Vojinović u saopštenju.