Mladi Niksica

Od trećeg do petog maja zbog izvođenja završnih radova na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje Njeguši, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila od 09:00-12:00 i od 15:00-17:00 sati saopšteno je iz Automoto saveza.

Kako navode, i na ostalim dionicama na kojima su u toku radovi izmijenjen je režim vožnje.
Zbog izvođenja minerskih radova u sklopu rekonstrukcije putu Ulcinj Krute, saobraćaj je totalno obustavljen za sva vozila do 20. maja.
Takođe, do 20. maja na regionalnom putu R-12 Petrovići Vraćenovići zbog izvođenja završnih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 8:30 -10:30 i od 12:30 -14:00 sati.
Do 10. maja zbog sanacije kolovoza na Jadranskoj magistrali na dionici od Lepetana do Petrovca promijenjen je režim, vozila prolaze jednom trakom.
Na magistralnom putu Cetinje Budva, na dionici Brajići Lapčići i Košljun Zavala
Takođe se saobraća jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju. Do 15. juna zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežešnik autoputa Bar Boljare, na prvoj sekciji Smokovac Uvač Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od 10:00-12:00 sati i od 14:00-16:00 sati.
U toku je rekonstrukcija puta Petrovac Podgorica. Zato se od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, saobraćaj odvija jednosmjerno.
Režim saobraćaja će na ukrštanju magistralnog puta Kamenari Kotor i starog od Risna do Grahova, do završetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova. Zbog rekonstrukcije puta Krstac Lovćen Ivanova Korita promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjerenog na jednosmjerni.
Saobračaj je umjerenog inteziteta.