"Nikšić, moj rođeni grad"

… „Nikšić je divan u proljeće
Nikšić ima najljepše djevojke
Nikšić je simbol pobjede
I ne dam nikom na tebe“… poručuje u novoj pjesmi svom gradu Dragan Knežević. Pjesma Nikšić, moj rođeni grad urađena od srca, „iz duše“ i lijep je poklon Nikšiću. Mnogi su mu pjevali i pisali, ali ova će se istaći jer iskrena i na „prvo slušanje“ zaigra, a stihovi se lako zapamte.

„Ovom pjesmom želio sam da se odužim svom voljenom rođenom gradu. Prošao sam puno gradova i država, ali srce me je vuklo u Nikšić. Tu sam rođen, tu su rođena moja djeca, tu su mi svi moji dragi prijatelji. Za sve što sam postigao prvenstveno sam zahvalan svom radu i svom gradu najljepšem od svih“, kazao nam je Dragan Knežević.
Produkcija pjesme Dream studio i Akord production, snimano u muzičkom studiju Simke Art. Muziku je radio Rade Popović, tekst je napisao Dragan Knežević, aranžman Simeon Simke Radulović.
Prateći vokal bila je Milena Vasiljević, a snimatelj i režiser spota je Željko Milić.
U spotu se pojavljuju kao glumice Kristina Marković, Anđela Đapić i Suzana Trebješanin.

„Ponosan sam što sam u saradnji sa svojim kolegama Radom Popovićem, autorom muzike i Simeonom Radulovićem aranžerom, napravio nešto što će ostati generacijama iza nas. Hvala genijalnom Željku Miliću na izvanrednom spotu“, poručio je Knežević.

G.V.