Provod

Vrijeme je novogodišnjih i božićnih praznika – mnogo zabave i odlične muzike koja vas tjera na pokret i mami osmijeh koji čini da zaboravite sve ono što je bilo loše u protekloj godini.

Kako god odlučite da slavite, bilo sa porodicom ili prijateljima, mi vam želimo odličan provod i atmosferu, a pripremili smo vam i spisak mjesta gdje možete otići i proslaviti „najluđu“ noć, a sigurni smo da se nećete pokajati, već pamtiti 31. decembar po nezaboravnom provodu i žurkama.
Mnogima omiljeni nikšićki lokal Ocoberfest, 31. decembra, priprema dnevnu žurku na kojoj će goste zabavljati DJ Tiffany i Remake, u Karmi gostuje sjajni DJ Mida, u lokalu Room 56 DJ Sleeg, dok će za dobru muziku u Montenegro pub-u biti zadužen DJ Marella. Ne propustite da pođete i u Brick pub gdje će nastupiti Nemanja Stevanović i DJ Martin, a u lokalu Veni Vidi Vici vas očekuje DJ Ernesto koji ni, ovoga puta, neće razočarati odličnim izborom muzike.
U Royal Gardenu nastupa Impresiv bend, u Exclusive centru Željko Šašić, Košava bend i Jelena Rajković, a House pub dovodi Highway bend koji će novogodišnju noć učiniti čarobnom. Dnevna žurka će se, osim u Octoberfestu, organizovati i u Propagandi, a goste će uzdrmati odlični DJ Jack Lupino. Žurke će biti i u kafeu Štek gdje vas očekuje DJ Olee.
Žurke se nastavljaju i 1. januara, pa u Propagandi možete uživati uz DJ Lupina, u Floydu goste zabavlja Boris Božović, Janko Radnić i DJ Support, a u Montenegro pub-u DJ Marella. Ukoliko volite dnevne žurke možete posjetiti Karmu gdje će nastupati Bogić Kecojević, a u večernjim časovima muziku pušta DJ Diktator.
Room 56 organizuje žurku sa uvijek spremnim DJ Sleegom, Brick pub vam obećava sjajno veče uz Ivanu Pavković i DJ Ernesta, dok će u Mašti nastupiti Aleksandar Zoranić.
Razmislite i o Royal Gardenu gdje ćete, sigurni smo uživati uz poznati Impresiv bend, a možete provjeriti i kakva je atmosfera u Šteku u kojem nastupa DJ Domino. Sjajan provod se očekuje i u salonu Exclusive centar gdje gostuju Mirza Selimović, Košava bend i Dijana Hazirović.