mladi niksica

Samohrana majka sa svojom kćerkom iz Nikšića traži sobu i kupatilo za pristojan život, a svi koji su raspoloženi da pomognu u hrani, namještaju i garderobi, mogu to učiniti preko Banke hrane.

Tanja Miljanić iz Nikšića i njena sedmogodišnja ćerka, žive u nemaštini i strepnji. U staroj kući, koja im je ustupljena za stanovanje, nemaju vodu ni kupatilo, a svakodnevno strijepe od pacova i zmija, jer je kuća puna rupa i pukotina. Želja im je da imaju bar sobu i kupatilo.

Kako su instalacije u kući dotrajale, a pod je od lučevine, kad ide da zaradi dnevnicu, Tanja se ne usuđuje da ćerku ostavi kod kuće, pa idu zajedno. Od pokućstva, njihov je jedino televizor i veš mašina koju ne koriste, jer u kući nema kupatila ni vode. Na struji štede, koristeći samo sijalicu i televizor.

Tanju najviše boli to što ćerki ne može da priušti ni obroke koje voli.
Tanja je prije dvije godine bezuspješno tražila prijem kod predsjednika opštine Veselina Grbovića, ali se nada da bi joj se u Novoj godini sreća mogla osmjehnuti.

Svi koji su raspoloženi da pomognu u hrani, namještaju i garderobi, mogu to učiniti preko Banke hrane. Novčanu pomoć Miljanićima moguće je uplatiti na žiro račun kod Prve banke, na ime Tanja Miljanić.

ŽIRO RAČUN KOD PRVE BANKE

535-0100200134561-94
Na ime Tanja Miljanić.