niksic

Ministarstvo zdravlja je juče donijelo novi paket mjera. Povodom toga, pitali smo naše sugrađane kako su oni zadovoljni novim mjerama.

“Mislim da je u redu što je međugradski saobraćaj pušten, ali mislim da otvaranje granica nikako nije dobra ideja”, kazala je Bojana.
Ivani je žao jer su dnevne žurke ukinute.
“Mjere su dobre za ljude koji i često putuju i rade van Nikšića i vikendom, a meni je svejedno. Malo mi je žao što su ukinute dnevne žurke, ali možda je bolje”, istakla je Ivana.
Urošu bi ipak bilo milije da je policijski čas duži.
“Mislim da su nove mjere korektne, granice i treba da budu otvorene za strane državljane zbog ekonomije. Mogli su još i policijski čas da produže za sat vremena, nije ni puno, a nama bi ipak značilo”, kazao je Uroš.
Dok su neki iznenađeni, Aleksandra je očekivala ovako nešto.
“Očekivajuće u potpunosti. Žao mi je zbog ljudi koji zarađuju od muzike što ne mogu sada da rade, ali defitnitno je tako bolje”, istakla je Aleksandra.
Jovanu nedostaje život prije korone.
“Svi se nadamo boljoj epidemiološkoj situaciji, pa da konačno nastavimo da živimo život kao nekada. Nedostaje mi to. Mjere koje su juče donešene su sasvim korektne, i ako treba neka budu još oštrije, sve će se pretrpjeti samo da ovo prođe”, zaključio je Jovan.