Predstavnik Crne Gore na Eurosongu, Slavko Kalezić, nije se plasirao u finale Pjesme Evrovizije iako je svojim nastupom zapalio društvene mreže pa njegovi fanovi smatraju da je pokraden, prenosi CDM.

“Najglasniji” među njima je BBC. Britanska nacionalna televizija napisala je na Tviteru da je crnogorski predstavnik u Kijevu pokraden.

Slavkov “Space” izgleda da nije toliko privukao gledaoce koliko njegov kontroverzan izgled.

Da je Slavko zapažen u cijelom svijetu dokaz je i to što najviše komentara o njemu ima na društvenoj mreži Tviter kada se ukuca zvaničan haštag “ESC2017”.

Naš evrovizijski predstavnik oglasio se na Fejsbuku nakon što sinoć nije uspio da se plasira u finale festivala. Multimedijalni umjetnik iz Podgorice smatra da je svoju zemlju dostojno predstavio.

“Dragi moji, srce mi je prepuno. San ostvario. Ljude osvojio. Predstavio se svijetu. Crnu Goru dostojno predstavio. Spremajte se za moje nove umjetničke podvige. Volim vas”, napisao je Slavko.

On je sinoć sa pjesmom “Space” nastupio šesti, ali i pored pozitivne reakcije evrovizijske publike, nije uspio da se plasira u finale Eurosonga koje se održava 13. maja.

Prilikom inostrane promo turneje u Londonu, Amsterdamu, Tel Avivu i Madridu, Kalezić se uvjerio u značajnu podršku ljubitelja Eurosonga. Veliki broj Slavkovih fanova smatra da je pokraden i da je zaslužio da uđe u finale.

Bilo je i onih koji su se našalili na račun njegovog izgleda:

“Ti protiv dečka za kojeg ona kaže da ne treba da brineš”, piše pored jedne zanimljive fotografije.

“Kada pomisliš da izgledaš loše, pogledaj ovu sliku i osjećaćeš se bolje”.

U finalu će se 13. maja takmičiti Moldavija, Azerbejdžan, Grčka, Švedska, Portugalija, Poljska, Jermenija, Australija, Kipar i Belgija.