Ove nedjelje, Bikovi nervozniji nego inače, Škorpijama se savjetuje da smanje obroke, Djevice nesigurne u ljubavi, a Ovnovima moguća poslovna saradnja sa Vodolijom ili Vagom

OVAN

Posao – Ne bi trebalo da se upuštate u nove poslove i da rizikujete, posebno ako imate koliko toliko sigurno radno mjesto. Moguća saradnja sa Vagom ili Vodolijom. U okviru privatnog posla, situacija može biti promjenljiva. Mogući su vanredni troškovi u vezi sa stambenim prostorom ili zbog potreba člana porodice. Očekujete neko rješenje u vezi sa novcem.

Ljubav – Period je pun neočekivanih susreta ali ne i naročito prijatnih. Neko može optjeretiti vašu savjest a to vam baš nije potrebno. Ne optjećujete se prošlošću i završenim vezama, čak i ako se nisu završile kako ste želeli. Bićete veoma angažovani na rješavanju tuđih problema, moguće rođaka, kako bliskih tako i daljih. Pokušaćete da ne pokažete u kojoj meri vas to opterećuje i nervira.

Zdravlje – Uzimajte više tečnosti.

BIK

Posao – Možda će vaše osjećanje da ste nezamjenljivi biti poremećeno raznim dešavanjima. Ne ulazite u finansijske transakcije posebno u vezi sa kupovinom umjetničkih predmeta ili u neke sumnjive aranžmane. Što budete oduševljeniji tom idejom, to prije od nje odustanite.

Ljubav – Iako ne znate zašto se to dešava, imate neki subjektvni osjećaj da niste dovoljno voljeni, naročito ako ste u vezi sa Rakom ili Lavom. Moguće da njih smatrate svojom konkurencijom, ukoliko ste ženski predstavnik ovog znaka.

Zdravlje – Smanjite nervozu.

BLIZANCI

Posao – Prvi dani perioda su puni tenzije, posebno ako radite sa nervoznim osobama ili ako radite u privatnoj firmi. Nemojte dopustiti da vas bilo ko demorališe. Pokažite čvrstinu duha. Postoji realna šansa da napravite pogrešnu procjenu situacije ili se oduševite ponudom za ulaganje novca, koja će biti prilično diskutabilna.

Ljubav – Partner je željan vašeg društva ali ga poslovne obaveze sprečavaju da sa vama provodi više vremena. Ako vam se ukaže prilika da budete često zajedno, biće to veoma lep susret, naročito krajem sedmice. Izbegnite polemisanje oko rođačkih odnosa jer će se situacija pogoršati a atmosfera vam neće prijati.

Zdravlje – Ne izlažite se pretjerano suncu.RAK

Posao – Ako radite u trgovini, bavite se dizajnom, arhitekturom, žuranalistikom, predstoje rasprave i nesuglasice već na samom početku perioda. Uzdržite se od komentara i sve će biti u redu. Neko vas podsjeća da mu nešto dugujete, možda se ne radi samo o novcu veći o usluzi koja ima svoju cijenu. Ne uzimajte kredit.

Ljubav – Imate potrebu da objasnite svoja osjećanja, ali što se više trudite, to partnera manje interesuje, jer će na njega vaša priča delovati zbunjujuće. Ako ste slobodni, ovo nije sedmica u kojoj treba započeti vezu. Originalne ideje članova porodice dovode vas do nervnog sloma bez ozbira o kojoj se generaciji radi. Uzmite kormilo u svoje ruke.

Zdravlje – Oslobodite se stresa.

LAV

Posao – Budite pažljivi i pedantni u radu, neka navodna sitnica može da vam promakne. Ovo je sedmica u kojoj imate utisak da je sve biti ili ne biti. Biće, ali ne onda kada ste vi to zamislili. Strepljenje se isplati. Nervirate se što mnogo trošite i što ne znate gdje vam novac odlazi. Pokušajte da vodite evidenciju i sve će vam biti jasno.

Ljubav – Ne oklevajte da pokažete osjećanja, to je ono što je partneru potrebno. Takođe bi bilo dobro da budete tolerantniji prema njemu u svakom pogledu. Ako ste slobodni, susret na poslu bez perspektive. Krajem sedmice prijatna vijest u domu.

Zdravlje – Pravilnije se hranite i nemojte se naprezati preko svojih moći.

DJEVICA

Posao – Situacije koje dolaze neće vas mnogo potresti mada ćete biti nervozni sve do kraja sedmice. Imate utisak da kasnite u realizaciji planova a to vas nervira. Mnogo toga vam ne odgovara, naročito ponašanje tamnokose koleginice. Pogrešno je procjenjujete. I u sferi novca imate dosta briga jer ste verovatno imali neke vanredne izdatke. Nemojte se previše opterećivati time, nadoknadićete gubitak. Neko će vam naći honorarni posao.

Ljubav – Osjećate se prilično nesigurnim kada je ljubav u pitanju. Partner očekuje pažnju i nježnost a vi to čak ni na riječima ne pokazujete. Dobijate poziv od jednog Jarca ili Raka koji vam se odavno dopadaju. Uglavnom od vas zavisi atmosfera u domu. Potrudite se oko jednog Lava.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

VAGA

Posao – Ovo je sedmica u kojoj je potrebno da maksimalno pokažete mudrost, posebno u ophođenju prema autoritetima jer vam spremaju neku vrstu zamke. Možda će to biti izazov koji ste priželjkivali i prihvatite ga. Mogući su poveći troškovi u vezi sa domom ili na nešto na šta niste računali. Nije povoljan period za kupovinu automobila ili elektro uređaja..

Ljubav – Ako vam se udvara šef ili pretpostavljeni budite sigurni da su mu namjere časne, ali je on prilično nepouzdan što se tiče kvaliteta njegovih osjećanja. Vrlo brzo ga može zainteresovati neko drugi. Neko od vaših bližnjih imaće uspjeha u radu što će vas posebno obradovati.

Zdravlje – Više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Posao – Sve oči su uprte u vas i vi nećete znati kako da se postavite jer imate utisak da svi znaju šta mislite i kakvi su vam planovi. Nemojte se zbog toga nervirati, jer vam niko ne može stati na put. Dobici preko prijatelja ili obećana pomoć kasni, uglavnom zbog žene u znaku Bika, Djevice ili Raka. I to će se regulisati.

Ljubav – Moguć je susret na radnom mjestu sa nekim ko vam se dopada ali znate da ne bi trebalo da pokazujete svoja osjećanja prema njemu, naročito ne pred drugima. Na neki način se možete odati. Čuvajte se Raka i Vodolije. Vaši bližnji kritikuju vaš način života ili se previše miješaju u vaše odluke. Možda nije loše da ih poslušate u nečemu.

Zdravlje – Smanjite obroke.

STRIJELAC

Posao – Moguća je nesigurnost kada je radno mjesto u pitanju ali i osećaj da bi nešto moglo da se dogodi zbog čega bi vaš položaj bio uzdrman. Ne odustajte od svojih planova. Imate priliku da nadoknadite neki poveći gubitak novca, moguće preko neke manje-više tajne transakcije. Ipak, budite oprezni.

Ljubav – Veoma ste okupirani sobom, svojom karijerom tako da ako ste u vezi sa Blizancima, Djevicom ili Rakom bilo bi dobro da budete predusretljiviji. Ako ste slobodni, upravo se čuvajte ovih znakova. Nemate utisak da dobijate dovoljno pažnje ili je niste svjesni. I vaši bližnji imaju svoje probleme.

Zdravlje – Ojačajte svoj imunitet.

JARAC

Posao – Dobro se snalazite u poslu koji zahteva preciznost ali vam nešto ipak može izmaći kontroli. Možda se radi o nečemu što će vam promaći u timskom radu ili poslu sa strancima. Otvorite četvore oči, imate jaku konkurenciju. Dobijate novac, ali tek krajem sedmice i to moguće na vaše urgiranje. Neki dug još uvijek ne možete da namirite. Ne nervirajte se zbog toga.

Ljubav – Ako ste u vezi sa Bikom, Rakom ili Devicom, budite oprezni i delikatni, jer je partner na kraj srca. Što god da kažete doživjeće to kao ličnu uvredu. Ne zna da ste i vi sličnog raspoloženja. Ne morate sebe da dajete do maksimuma. Dovoljno je da budete tolerantni ali ne i da uvek poturate leđa.

Zdravlje – Pojačajte imunitetet prirodnim sredstvima.

VODOLIJA

Posao – Mogući su sukobi, rasprave i razmimoilaženje sa saradnicima po mnogim pitanjima. Ne odustajte od svojih namjera, ma šta vam ko pričao, ali ipak, nađite načina da ih realizujete. Rasprava sa Ovnom i Rakom. Pazite da ne budete na nekoj vrsti štete, ili da ne napravite nepotrebno veliki račun u vezi sa nečim što vam nije neopohodno. Platite zaostale račune.

Ljubav – Daćete povod partneru za ljubomornu scenu i zbog toga nemojte biti neprijatnii ako vam prebaci nešto za šta dobro znate da ima osnova. Mislite na nekoga koga ste upoznali na putu. Ako se povedu manje više neprijatni razgovori, vi ćete to znati da kanališete i da smirite duhove.

Zdravlje – Pazite na stomak.

RIBE

Posao – Partnerski odnosi se ne preporučuju po svaku cijenu, naročito ako radite sa Rakom, Lavom ili Bikom. Pokušajte da taktizirate, bar početkom sedmice. Ne pravite nepotrebne troškove da se docnije ne biste kajali. Takođe nemojte pozajmljivati novac nikome, jer je pitanje da li će vam ga vratiti.

Ljubav – Previše očekujete od partnera. On mnogo toga nije u stanju da ispuni, uključujući i obećanja, iako nema namjeru da vas planski prevari. Brine za vas više nego što ste toga svjesni. Sa ženskom osobom možete biti u sukobu ili nećete biti voljni da joj izlazite u susret po svim pitanjima. Na kraju ćete ipak popustiti.

Zdravlje – Moguće neraspoloženje. Opustite se i više šetajte.