Pogledajte šta vam zvijezde poručuju.

Pred vama je nedjeljni horoskop.

Ovan

Posao: Jedna aktivna nedelja koja će donijeti mogućnost da realizujete nešto na šta već duže vreme čekate. Finansije dobre.

Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Nije pogodan period za ulazak u ozbiljne veze, ali može doći do lijepe avanture. Zauzeti, bez većih promena u vašem odnosu. Krajem nedelje izbegavajte sukobe.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Moguć pad energije.

Bik

Posao: Bićete zadovoljni rezultatima svog rada. Vreme je da otpustite sve što vas je opterećivalo. Dolazi period koji trebate da iskoristite.

Ljubav: Lepa nedelja, neko će vam pokrenuti emocije. Naglašeno druženje i sastanci. Zauzetima će doći period harmonije.

Zdravlje: Moguća je prolazna uznemirenost, ali bez većih problema.

Blizanci

Posao: Mogućnost napretka ili bolje komunikacije sa saradnicima. Svakako ćete biti zadovoljni. Obratite pažnju na šta trošite novac.

Ljubav: Nije najbolji period za nove emotivne veze. Može se desiti da uđete u neku tajnu vezu, pa da se javi osećaj platonske ljubavi. Zauzeti, manje nezadovoljstvo koje ubrzo prolazi.

Zdravlje: Moguć pad energije i bolovi u predelu grla ili povremene glavobolje. Više odmarajte i radite na kvalitetu sna.

Rak

Posao: Jedna dinamična nedelja. Pokreću se dobre mogućnosti, pa iskoristite to. Lepa saradnja sa kolegama i zadovoljstvo kada su finansije u pitanju. Mogućnost pojačanih troškova.

Ljubav: Ući ćete u lepu emotivnu vezu. U svakom slučaju možete očekivati pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Dobro.

Lav

Posao: Ulagaćete dosta truda kada je ovo polje u pitanju. Budite istrajni i uporni i rezultati neće izostati. Neki mogu očekivati promene nabolje.

Ljubav: Nije period za ozbiljne emotivne veze, ali možda vam neko i pokrene emocije u ovom periodu. Za započinjanje novih veza sačekajte još malo. Zauzeti, izbegavajte tajne. Više vremena posvetite partneru i radite na vašem odnosu.

Zdravlje: Mogućnost manjih problema sa sinusima i vidom.

Devica

Posao: Nedelja u kojoj vam se može pokrenuti neki bitan posao. Svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati uspeh. Zadovoljni ste radom i finansijama.

Ljubav: Dani u kojima se mogu ostvariti vaše želje. Lepo ćete se osećati i uživati u društvu, kao i dobroj komunikaciji. Neki mogu planirati lepo putovanje.

Zdravlje: Dobro

Vaga

Posao: Prolazno nezadovoljstvo ili želja za promenama su mogući. Ako i bude manjih nesuglasica, proći će brzo. Finansije bez većih promena.

Ljubav: Želja za promenama i pojačana želja za intimnim trenucima. Mogućnost ulaska u neku avanturu. Zauzeti, prolazno nerazumevanje.

Zdravlje: Mogući problemi sa alergijama.

Škorpija

Posao: Mogućnost promene nabolje kada je polje karijere u pitanju. Svakako uz trud i rad ostvarićete vaše planove. Popularnost i uspeh vas očekuju.

Ljubav: Neko vam budi osećanja. Neki možda baš u ovoj nedelji odluče da započnu zanimljivu emotivnu vezu. Zauzeti, planiranje zajedničkog života i lepi trenuci u ljubavi. Krajem nedelje ne dozvolite da vas nešto iznervira i izbegavajte nesuglasice ako do njih dođe.

Zdravlje: Mogućnost prolazne prehlade i bol u ekstremitetima.

Strelac

Posao: Ove nedelje možete biti aktivni i razmišljati o promenama na polju posla. Uskoro vam predstoji lep period koji će vam doneti zadovoljstvo, ako ste imali problema ili nedoumica.

Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Zauzeti, vaš partner će u ovom periodu malo biti razdražljiv. Više razumevanja i podrške ako bude potrebe za tim.

Zdravlje: Dobro. Budite aktivniji.

Jarac

Posao: Mirna nedelja. Mogućnost pozitivnog glasa koji će vas obradovati. Svakako možete očekivati lep i plodonosan period. Finansije dobre.

Ljubav: Lepa iznenadna poznanstva su moguća. Zauzeti, odlični odnosi i komunikacija. Mogućnost planiranja porodice.

Zdravlje: Pojava hroničnih zdravstvenih problema.

Vodolija

Posao: Ubrzo vas očekuje lep period na polju posla. Ove nedelje ćete više biti fokusirani na porodična dešavanja. Mogućnost uspeha svima koji se bave privatnim poslom.

Ljubav: Neko iz vašeg radnog okruženja ili preko posla može da vam privuče pažnju. Nije najbolji period za nove ljubavi, ali svakako bićete ispunjeni i srećni. Zauzeti, čarobni trenuci su pred vama.

Zdravlje: Problemi sa digestivnim traktom.

Ribe

Posao: Nedelja pogodna za započinjanje novog posla ili prosperitet i uspeh svima koji se bave kreativnim ili komunikativnim poslovima. Otići ćete na kraći poslovni put.

Ljubav: Svima koji su usamljeni stvari se pokreću sa “mrtve tačke”. Uslediće uzbudljiva ljubavna dešavanja. Može vas neko prijatno iznenaditi. Zauzeti, pokažite romantičnu stranu voljenoj osobi.

Zdravlje: Dobro se osećate. Ako je bilo problema, energija vam se vraća.