mladinkNedjeljni horoskop za period od 12. do 19. avgusta 2018.godine

Nova radna nedelja je pred nama. Pojedinim znakovima ona donosi iznenađenja na ljubavnom planu, a ima i onih koji će osjetiti šta znači iskreno biti voljen.

Pred vama je nedeljni horoskop za period od 19. do 26. novembra.

 

Ovan:

 

Posao

 

Nedelja sa intenzivnijim i zahtjevnijim obavezama za vas. Možete imati osećaj da trenutne okolnosti nisu na vašoj strani i da vam otežavaju planirano, a i odnos sa nadređenima bi opet mogao ući u nešto zategnutiju fazu. Kod nekih od vas – možete imati osećaj da šefovi konstantno nadgledaju svaki vaš korak i da vam „dišu za vratom“, što će vas dekoncentrisati i nervirati. I dalje ste u periodu dobre komunikacije sa saradnicima i lepim mogućnostima za dogovor. Finansijski stabilniji period.

 

Ljubav

 

Nema velikih promjena u odnosu na prethodni period u odnosu sa voljenom osobom. Emotivne relacije u kojima je već postojalo razumjevanje, solidna komunikacija i potreba da se što češće kao par „resetujete“ kroz izlaske ili druženja – nastaviće da funkcionišu na sličan način. One relacije u kojima je nešto „kočilo“ – i dalje će biti pod istom energijom. Jedina je razlika u tome što ćete vi biti više opterećeni obavezama – pa će biti teže pronaći dovoljno vremena za partnera i sebe. Slobodni Ovnovi – biće tu interesantne i intenzivne komunikacije sa osobom koja vas privlači. Mada, tu bi sada i više njih moglo da bude aktuelno

 

Zdravlje

 

Kičma, zglobovi, reumatski bolovi kod starijih Ovnova. Mlađi – glavobolje, umor.

 

 

Bik:

 

Posao

 

Prilično se dobro snalazite u okolnostima koje su pomalo opterećujuće i ograničavajuće i sa saradnicima koji povremeno pokazuju tendenciju da budu previše zahtjevni i izričiti. Sve te situacije nekako u hodu „peglate“, ne gubeći od svoje energije i pozitivnosti. U dosta ste korektnom poslovnom periodu koji može poboljšati stanje vaših finansija ili vam doneti dogovore koji bi po vas bili isplativi. Informacije ili dokumentacija koju ste čekali stiže tokom ove sedmice, najverovatnije u njenom drugom dijelu.

 

Ljubav

 

Ova nedelja neće pogodovati samo onim parovima kod kojih je već odavno došlo do neke forme distanciranja, odvajanja, zahlađenja. Vama je cjelokupan period obojen teškom energijom i nervozom. Kod svih ostalih – odličan trenutak da se kao par pokrenete – da otputujete, više izlazite, družite se – svaka promjena će vam prijati i činiti dobro vašem odnosu. Dobar je momenat i za dogovore i zajedničke planove. Slobodni Bikovi – otvoreni ste i raspoloženi za druženje, izlaske, ludovanje, za pozitivnu inspiraciju koju dobijate kroz kontakte, razgovore i susrete sa osobama koje vam prijaju.

 

 

Zdravlje

 

Dobro ste.

 

 

Blizanci

 

Posao

 

Vi lično ste solidno organizovani u ovoj sedmici i trudićete se da komunikacija sa saradnicima (bar sa vaše strane) bude fer, korektna i u timskom duhu. I pored ovoga – u drugom delu nedelje može biti nesuglasica sa onima sa kojima sarađujete, što se može odraziti na atmosferu na poslu. Neke dogovore će možda biti teže ispoštovati ili će se javiti problemi u važnijim projektima – iako će se ovo riješiti do kraja sedmice (eventualno početkom sledeće) može vas na kratko onespokojiti

 

Ljubav

 

Partner je u zahtevnijem periodu – obaveze i moranja kroz posao i porodicu će mu oduzimati dosta vremena – pa je na vama da se tokom ove nedelje prilagodite i potrudite se da zajednički trenuci (iako ih neće biti mnogo) proteknu u dobroj energiji i raspoloženju. Postoji obostrana korektnost, povezanost, razumevanje i sklad. Svaki trenutak koristite za vas dvoje, za strast i opuštanja, uživanja. Slobodni Blizanci – moguće je poznanstvo sa novom, vrlo uzbudljivom i interesantnom osobom koju ne možete da „provalite“ i niste sigurni da li je i ona zainteresovana za vas. Uživajte u komunikaciji, ne žurite nigde.

 

Zdravlje

 

Malo problema sa stomakom, a možete biti skloni i prehladama.

 

 

Rak

 

 

Posao

 

U vaše polje poslovnih aktivnosti i svakodnevice, kao i obaveza i odnosa sa kolegama – ulaze i Sunce i Mars tokom ove sedmice (tu se već nalazi Merkur) što će ukazati na dosta aktivniji naredni poslovni period koji će makar u početnoj fazi biti obojen zahtevnijim obavezama i potrebom da preuzmete više odgovornosti na sebe. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili stranim firmama – moguća su otežanja, kašnjenja i prolongiranja poslova. Budite hladne glave i fokusirani na ono što radite.

 

 

Ljubav

 

Iako ovo nije loša sedmica za partnerske odnose – u nekim momentima će biti teško usaglasiti obostrane i obaveze ali i raspoloženja – Jednostavno, povremeno vam se energije neće poklapati. Ukoliko dođe do neke zategnute atmosfere – dani vikenda će ovo „ispeglati“. Slobodni Rakovi – dobar je trenutak da više uživate u društvu prijatelja – bilo kroz izlaske i zajednički provod, bilo kroz organizaciju nekih interesantnih dešavanja kod vas. Bićete opušteni i dobro raspoloženi. Trenutno nema nekog velikog prostora za ljubavna dešavanja, osim na samom početku nedelje i u danima vikenda

 

Zdravlje

Moguće su prehlade i povrede. Stariji – aktiviranje hroničnih tegoba

 

 

Lav

 

Posao

 

Verovatno se ništa neće promeniti na bolje preko noći, ali ćete u svakom slučaju videti pomake. DA ne pričam o tome da ćete i vi lično dobiti novi podsticaj, snagu, energiju – ali i dovoljno mogućnosti da ostvarite ono što želite. Može u drugom delu sedmice biti nekih otežavajućih situacija sa saradnicima, bespotrebnog komplikovanja ili ćete morati „junački“ da se izborite sa nekim situacijama – ali generalno gledano, ušli ste u fazu kada ćete brže i uspešnije rešavati sve. Dobra komunikacija, dobri dogovori.

 

Ljubav

 

Pozicije Sunca i Marsa u znaku Škorpije su vam donele jedan kompleksan i zahtevan period – bili ste bitke i sa sobom i sa osobom koju volite i povremeno se osećali zablokirano i emotivno „zatrpano“. Ova dva nebeska tela prelaze tokom sedmice u vatreni znak Strelca, donoseći vam energiju koja vam prija i koja vas pokreće. Ovo ne znači da će se automatski sve u vašim emotivnim relacijama srediti po vašim željama – ali ukazuje da postoji prostor za bolja dešavanja. Slobodni Lavovi – sada već postoji znatno veći prostor za praktikovanje vaših zavodničkih i ljubavnih sposobnosti. Ulazite u vrlo interesantan period.

 

 

Zdravlje

 

Hronični bolesnici i stariji pripadnici znaka su u nešto nepovoljnijoj zdravstvenoj fazi

 

Djevica

 

 

Posao

Ne trošite energiju da se ubeđujete sa onima koji ne žele zaista da čuju ono što imate da kažete. Ne gubite živce. Umesto toga – iskoristite svoje prirodne sposobnosti – budite pronicljivi i otkrijte pravi način komunikacije sa nekim, da biste dobili najbolji rezultat. A to sada možete. Em možete otvoriti nove dogovore, saradnje, projekte – em možete učvrstiti ili stabilizovati one poslovne relacije koje već postoje. Ovo je period kada možete ostvariti značajnije finansijske rezultate

 

Ljubav

 

Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće još jednu napornu sedmicu pred sobom. Kao da se u nekim situacijama ili po nekim pitanjima ne razumete.