Najviše šansi za sreću i uspjeh u nastupajućoj sedmici imaće Rak, Jarac i Blizanci, a šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, karijere i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu.

OVAN
LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, razumjevanja i sklada, a povjerenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnom nivou.
POSAO: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmjerite kad i koliko osjećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.
ZDRAVLJE: Vrijeme je za odlazak u prirodu.

BIK
LJUBAV: Većinu ove nedelje vaš privatni život neće biti sasvim miran. Trebaće dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte da vagate svaku svoju reč. Postaćete realniji i smanjivaćete svoja ljubavna očekivanja.
POSAO: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete radosni zbog toga. Pedagoški radnici imaće sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju nov način treniranja.
ZDRAVLJE: Brže ćete se umarati.

BLIZANCI
LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtjevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojim treba da pokažu malo više razumjevanja za drugu stranu. Uspjeće.
POSAO: S lakoćom ćete rešavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovog puta biće skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodite cijelu stvar. Uspjećete u većini planiranog.
ZDRAVLJE: Ne pretjerujte s vežbanjem.

RAK
LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu unijeti dašak svježine kroz odlazak na neko zanimljivo mjesto. Oni koji su još sami treba češće da izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.
POSAO: Šefovi bi mogli da promijene svoju taktiku i zatežu tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i da se prilagodite najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.
ZDRAVLJE: Relaksacija je imperativ.

LAV
LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lijepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sjećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.
POSAO: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osjećate se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.
ZDRAVLJE: Svaki dan nađite nešto što vas raduje.

DJEVICA
LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo škripjeti. Samci će ostati kod kuće.
POSAO: Kako nedelja bude odmicala, primijeti ćete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.
ZDRAVLJE: Budite ono što jeste.

VAGA
LJUBAV: Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna dešavanja, nego ćete uspjeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.
POSAO: Istraživači će dobiti novi vjetar u leđa. To će ih podstaknuti da rade još predanije. I umjetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.
ZDRAVLJE: Raste vaše interesovanje za alternativu.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Neki će sve više držati do toga šta okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učiniće to da svako malo pazite kako izgledate i gde se pojavljujete. Ne zaboravite da je uvek važnije ono što je unutra, nego ono spolja. Samo iskrenost donosi sreću.
POSAO: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procijenite svoje snage i snage protivnika pa da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomišete sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.
ZDRAVLJE: Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

STRIJELAC
LJUBAV: Velik broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učiniće vam ove dane dinamičnim. Rijetki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bićete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.
POSAO: Saradnja s mladim osobama biće najbolji dio posla ove nedelje. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspjećete da postavite neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla. Ima.
ZDRAVLJE: Potrudite se da budete jasni i s manje strasti.

JARAC
LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobaveznim druženjima uz kafu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.
POSAO: Rado biste promijenili svoj sistem procjene ljudi. Poradićete na tome. Ovaj put vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapaćete nove poslovne dogovore.
ZDRAVLJE: Moguća su kraća putovanja.

VODOLIJA
LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i vidjećete da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti sasvim srećni.
POSAO: Isprobavaćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i da rizikuju. Ova igra donijeće vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati.
ZDRAVLJE: Poradićete na svom stilu. Mijenjajte ga.

RIBE
LJUBAV: Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspjećete u potpunosti da pokažete ono što osjećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše. Idite polako.
POSAO: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.
ZDRAVLJE: Vježbajte disanje za opuštanje.