nedeljni horoskop

Škorpija ponavlja grešku, Bik da se čuva muške osobe, Ovnu se smiješi nova ljubav.

OVAN

Odlično se osjećate. Sve je stabilno u ljubavi, ako ste u vezi. Slobodni, imaćete potrebu da uđete u neku novu vezu sa zanimljivom osobom. Skloni ste zaljubljivanju. Što se posla tiče, možete da budete veoma tvrdoglavi, uporni i da ne odustajete, a to i jeste nešto što može da vam donese uspjeh. Ne ulazite u rasprave sa nekom drugom osobom, napravite kompromis.

BIK

Nemate previše strpljenja za voljenu osobu. Ne nervirajte se previše oko nekih sitnica, imajte razumjevanja. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na neku osobu koja vam se dopada već neko vrijeme. Ne čekajte bolje aspekte. Na poslu je sve idealno, samo što treba i dalje da pripazite na trošenje novca. Neka muška osoba nije iskrena prema vama, pa ne brzajte sa saradnjom sa osobama u koje nemate povjerenje. Budite oprezni.

BLIZANCI

Veoma vam je bitan odnos sa voljenom osobom, ali ste prilično zahtjevni. Ne osjećate se baš najbolje, pa ne prenosite nervozu na partnera. Slobodni, postoji prilika da upoznate neku novu osobu preko prijatelja. Ne donosite baš brzo zaključke. Na poslu je sve u redu, ali morate da podjelite obaveze na više djelova. Počnite da razmišljate sa kim biste mogli da sarađujete da biste bili uspješniji ili ćete moći sve sami. Morate da donesete tu odluku do kraja nedelje da biste bili efikasniji.

RAK

Imate potrebu da se otvorite partneru. Potrebno je da bolje izgradite vaš odnos. Ako ste slobodni, ne čekajte da druga osoba donese neku odluku umjesto vas. Budite od akcije. Ako ste slobodni, trebalo bi da se usredsredite na neku osobu sa posla. Može da bude prilično drugačija od vas, ali neka vas to ne remeti. Stavite svoje potrebe na prvo mesto, ali razmislite ko vam je autoritet ili ako ste to vi za druge, ne budite prestrogi. Pravite kompromise sa saradnicima. Nije dobro vrijeme za pozajmice ili kredit.

LAV

Ako ste u vezi, sve je idealno, romantični ste. Pozitivni, nema razloga za brigu. Odnos sa partnerom je sjajan. Ako ste slobodni, brzo možete da uđete u vezu sa osobom koja vam je jako slična. Strastveni ste. Veoma ste ambiciozni. Lako ostvarujete svoje ciljeve i želite da brzo dođete do rezultata. Razmislite o usavršavanju ili makar upišite neki kurs jezika.

DJEVICA

Moguće su rasprave sa partnerom. Pokušajte da ih izbjegnete jer možete da kažete i nešto što ne mislite. Previše posla vas opterećuje pa ne stižete da se posvetite ljubavnom životu. Imate dosta obaveza, a pod stresom ste jer niste sigurni kako ćete sve da stignete da odradite. Budite vrijedni i odgovorni. Dozvolite sebi da kupite neke stvari koje odavno želite, nagradite se.

VAGA

I dalje je Venera u vašem polju ljubavi. Skloni ste kompromisu, romantici, ali i strasti. Ako ste slobodni, sada je idealno vreme da započnete neku vezu. Ne mora posao uvijek da bude primaran. Ako radite, neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Sredite svoje radno mesto, uljepšajte ga i ne zapostavljajte obaveze. Radite sve na vrijeme. Ako ne radite preko neke mlađe osobe možete da dođete do posla. Bitno je da pokažete volju i želju za radom.

ŠKORPIJA

Napravite plan sa partnerom i držite se istog. Potrudite se da se usredsredite na vaš odnos, ne zapostavljajte ga, ma koliko problema da imate. Ako ste slobodni, možete doći do poznanstva sa osobom koja je veoma ambiciozna i slična vama. Na poslu možete da napredujete. Preko prijatelja je moguća neka dobra poslovna prilika. Ono što je bitno je da štedite tokom cijele nedelje. Nove poslovne prilike mogu da budu prilično izazovne. Budite skloni novim saradnjama.

STRIJELAC

Veoma se dobro osjećate u odnosu sa partnerom. Uživate i odnos može da napreduje. Podržavate jedno drugo. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku osobu koja nije iz vašeg mjesta ili zemlje. Dobre su vam šanse da se dogovorite sa drugima oko svega tokom nedelje. Ništa vam nije teško. Budite kreativni i drugi ljudi će da budu od pomoći. Mogući su nesporazumi sa saradnicima ako je u pitanju neki konflikt od ranije. Pazite kome šta pričate.

JARAC

Slobodni, pokušajte da preko neke bliske osobe upoznate nekog ko može da vam se dopadne, da ne bude samo nešto površno i prolazno. Ako ste u vezi, vrijeme je za novi početak, pitajte partnera kako možete da poradite na odnosu. Nema potrebe da nešto mjenjate ove nedelje, samo odradite šta je prioritet. Budite otvoreni za saradnju sa oprobanim saradnicima, držite se osoba u koje imate povjerenje.

VODOLIJA

Ako ste u vezi, trebalo bi da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom, da ne donosite neke nagle odluke zbog kojih ćete posle da se kajete. Slobodni, pokušajte da pređete na dijela umjesto što se samo dopisujete sa nekom osobom duže vreme. Budite konkretni. Na poslu vam je sve idealno, nemate više nesporazume kao do sad. Potrudite se da se usredsredite na sve što stalno ostavljate. Nije vrijeme za odlaganje jer to može da vam bude problem kasnije.

RIBE

Zauzeti, pokušajte da napravite kompromis sa voljenom osobom. Moguć je sukob zbog novca, pa neka vam to ne bude izvor rasprava. Slobodni, osoba sa kojom sarađujete duže vrijeme može da vam pokaže svoje simpatije. Potrudite se da ostavite dobar utisak na druge. Ako imate dobar odnos sa kolegama, napredak je moguć. Ako želite novu poslovnu priliku, preko neke mlađe ženske osobe možete da dođete do šanse za novi početak. Bićete zadovoljni novčanom situacijom.

S.T.