dnevni horoskop

Djevicama posao na prvom mjestu, Vage lako sklapaju nova poznanstva, Jarci da paze na štitnu žlijezdu.

OVAN
Moguće je da ćete na poslovnom planu imati malo veća očekivanja nego što bi trebalo. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa šarmantnom Vodolijom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa jetrom, nervnim sistemom, kao i sa viškom kilograma ili naglim gojenjem. Pazite na ishranu i kontrolišite stanje hormona redovno.
BIK
Očekuje vas povoljan period za poslovne promjene ili napredovanje. Na polju ljubavi je sve dobro postavljeno, pa ćete u ovoj fazi biti zaljubljeni i srećni. Kada se radi o polju zdravlja ne očekuju vas problemi, osim povremenih bolova u predjelu leđa i kičme. Ako se to izuzme generalno ste dobro i nemate neke nove tegobe ili brige sada.
BLIZANCI
Očekuju vas neke veće kočnice i prepreke na poslovnom planu, nemojte da brzate ni sa čim. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da neka osoba iz inostranstva želi da vam se približi. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kožom, zubima, kostima, ali i sa cirkulacijom, nogama, koljenima, zglobovima. Budite oprezni i pazite na svoje zdravlje.
RAK
Očekuje vas novčani dobitak ili generalno poboljšanje materijalne situacije u ovoj fazi. Na polju ljubavi ste za sada pasivni, više ste okrenuti druženju sa prijateljima nego novim poznanstvima. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme sa urogenitalnim traktom, debelim crevom, krvotokom ali i sa sklonošću ka infekcijama.
LAV
Nervoza vas prati konstantno, pa lako možete da donosite pogrešne poslovne odluke. Na polju ljubavi imate sreće jer vam je partner maksimalno posvećen i trudi se oko vas. Kada se radi o zdravlju, treba da pazite na bubrege i sve parne organe- oči, uši, jajnike, pluća itd. Takođe, možete biti skloni upalnim stanjima i povišenoj temperaturi.
DJEVICA
Očekuje vas period u kojem će posao biti na prvom mestu iako dosta toga neće ići onako kako ste zamislili. Ljubavna situacija je uobičajena, mada se polako hladite od partnera. Na polju zdravlja su mogući veći problemi sada i treba da budete jako oprezni. Posjetite ljekara radi redovne kontrole. Naglašena je osjetljivost cijelog organizma.
VAGA
Možete da očekujete dobru situaciju na polju posla, prati vas faktor sreće sada. Kada se radi o ljubavi, lako sklapate nova poznanstva i vrlo je povoljan period za početak nove veze. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa povišenim šećerom ili holesterolom, pa o tome treba da vodite računa kao i o svom kardiovaskularnom sistemu.
ŠKORPIJA
Kao i uvijek ste veoma energični i posvećeni poslu, a na polju privatnog biznisa slijedi ekspanzija. Na polju ljubavi imate sve konce u svojim rukama i osjećate se sigurno pored partnera. Kada je u pitanju zdravlje možete imati manje probleme zbog pogrešne ishrane, ili potrebu da pretjerujete sa hranom i pićem što vam se svakako ne preporučuje.
STRIJELAC
Poslovno putovanje koje planirate bi moglo da se oduži ali ishod će biti pozitivan. Ako vam se dopada neka osoba iz vašeg bliskog okruženja sada je vrijeme za vezu sa njom. Na polju zdravlja možete imati manje probleme sa prehladom, gripom, virusima respiratornog trakta ili bolovima u grlu. Pazite i na sinuse. Povećajte unos vitanima i vode.
JARAC
Dolazi vam očekivana uplata i zadovoljni ste poslovno- finansijskim stanje. Na polju ljubavi nema većih promjena kod vas, jedino smatrate da je partner nekada prezahtjevan. Kada je o zdravlju riječ, pazite na štitnu žlijezdu i vratni predjeo, kao i na moguće probleme vezane za gojaznost. Vrijeme je za promjenu režima ishrane. Budite odlučniji.
VODOLIJA
Pazite se ljudi koji previše obećavaju ili poslova koji izgledaju previše idealno. Emocije su vam sada malo pomutile razum pa je moguće da ne vidite sve na pravi način. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za vrtoglavicu, malaksalost, bolove u glavi, nizak pritisak, pospanost, nervozu i pad koncentracije. Potrebno vam je više sna.
RIBE
Za sada nema većih promjena na poslovnom planu, ova faza vam je ptilično pasivna. i kada je ljubav u pitanju takođe ne preduzimate neke konkretnije korake iako bi možda trebalo. Na polju zdravlja su mogući vaši hronični problemi pa čuvajte srce, krvotok, stopala, mogući su problemi sa proširenim venama, viškom vode u organizmu i tome sl.