Poslušajte šta vam zvijezde poručuju ove nedjelje.

Ovnovi se fokusiraju na ljubav, blizance očekuju uzbudljive situacije.

Ovan

Ljubav: Slobodni Ovnovi će se za ovo vreme fokusirati na ljubav i potencijalne veze, jer će vas Mars i Jupiter podstaći na odlučnu akciju, ali budite oprezni jer primamljivi predlozi mogu da vam donesu nevolje. Čuvajte se onih kojima ne verujete, ali koje ste isprovocirali svojim postupcima. Ovnovi u vezi, razmislite da li promene koje želite da napravite idu u vašu korist – na duže staze. Astralni uticaji vas podstiču da razmišljate o novim načinima rešavanja zajedničkih problema. Trenutna astralna energija može poremetiti vaše dobro organizovane planove, ali za to može postojati vrlo dobar razlog. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše.

Posao: Budite oprezni na svom radnom mestu – pustite kontrolu i budite strpljivi. Timski rad je rešenje za svaki izazov – uključite kolege da vam pomognu, kao što ćete i vi njima, što neće biti zaboravljeno. Očekujte da ćete dobiti novac kom se više niste nadali. Uskoro će vam se otkriti novi horizonti, kroz koje ćete dobiti visoke pohvale i poštovanje.

Zdravlje: Dobro se osećate, ali izmoreno, pa se trudite da što više odmarate i bavite se aktivnostima u kojima uživate – uz, naravno, drage ljude.

Bik

Ljubav: Slobodni i zauzeti Bikovi, zvezde ne predviđaju blistave događaje u vašem ljubavnom životu jer položaj neke od planeta u vašem znaku prolazi kroz nisku tačku, što govori o želji da budete usamljeni. Čuvajte se previše uključivanja u emocije onih u vašem okruženju jer na taj način u ovom trenutku štetite sebi, budući da ste ranjiviji nego inače. Ne brinite, nebeska konfiguracija će obuhvatiti izglede promene. Putovanje sa partnerom ili sa prijateljima ili solo – sada će biti dobro za vas. Verujte svojoj intuiciji jer je na vašoj strani.

Posao: Možete se prepustiti trgovačkim aktivnostima koje će vam doneti uspeh, posebno ako ste vlasnik prodavnice ili butika. Sa najvećim problemima ćete se nositi samo ako niste impulsivni. Odnosi puni poštovanja prema drugima su katalizator vašeg uspeha. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje.

Zdravlje: Promenljivog ste zdravlja, zato nemojte da zaboravite na dodatni unos vitamina, redovan san i vežbanje. Praktikujte to, ma koliko vas zamaralo. Bićete sebi zahvalni kad vam pređe u naviku.

Blizanci

Ljubav: Da vam u vezi ne bi došlo do neprijatne kulminacije, smognite snage i razgovarajte sa partnerom ako već izvesno vreme to odlažete. Iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i postepeno unositi promene – koje će biti povoljne po obe strane. Slobodni Blizanci, ako se već dugo dopisujete sa simpatijom preko društvenih mreža, a nikako da upriličite sastanak uživo, ili to predložite ili prestanite da gubite vreme. Izvesno je da postoji još neko ko zavređuje vašu pažnju i ko vas neće “zavlačiti”.

Posao: Produktivni ste u svom poslu ako ne umišljate situacije koje se nisu ni desile. Morate imati više razumevanja ako želite da budete uspešni. Astralne energije će vam olakšati da budete strpljiviji. Čekaju vas velike promene, a planete vas podržavaju u svim vašim nastojanjima.

Zdravlje: Moguće manje zdravstvene smetnje, vezane za probavni trakt i disajne puteve. Ojačajte imunitet i više se odmarajte.

Rak

Ljubav: Onima koji su već srećni u paru – držite se jedno za drugo. Ne dozvolite da zbog nepažnje komplikujete odnos sa partnerom – vodite razgovore mirnim tonom i bez impulsivnosti. Uskoro će doći do osećaja harmonije koji vodi do iznenađujućih promena i novih dešavanja. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Slobodni Rakovi, pazite da nekoga ne povredite time što mu obećavate nešto što očigledno ne možete da ispunite. Stavite se u tuđe cipele – ni vi ne biste voleli da vas druga strana “zavlači”. Iskrenost se najviše ceni.

Posao: Dopustite da vas kolega ili nadređeni sa dovoljno znanja osnaži samopouzdanjem. Pronađite način da svoju umetničku prirodu ugradite u svoj rad i bićete uspešni – obraćajte pažnju na detalje, to je ono što će vas razlikovati od drugih. Ne zaboravite da niste u mogućnosti da date nikakva obećanja bez mnogo pažljivog razmatranja i analize.

Zdravlje: Kanališite stres čim se pojavi, ako ne možete da ga izbegnete. Bavite se opuštajućim aktivnostima, meditirajte, pletite, čitajte, šetajte, šta vam već najviše prija.

Lav

Ljubav: Trenutno planetarno poravnanje može vam stvoriti unutrašnji osećaj sukoba, zbog čega možete biti sumnjičavi prema svojoj okolini, što uključuje i partnera, jer u ovom periodu prijatni trenuci mogu biti prikriveni nekim nejasnim situacijama, prepirkama, svađama. Ako osećate da postoji određena vrsta barijere za izražavanje vaših stvarnih osećanja, možda ćete morati da to malo detaljnije istražite samoanalizom. Predložite partneru odlazak u prirodu, na izlet ili čak van zemlje – gde ćete mirno razgovarati o svemu i učvrstiti odnos. Slobodni Lavovi, iskoristite svoj šarm da osvojite simpatiju, ne morate čekati da ona napravi prvi potez. Izlazite, zabavljajte se, flertujte – prigrlite sve lepote koje život pruža.

Posao: Ne odbijajte pomoć upućenijeg kolege – vaše ideje će biti podržane ako ih taktički i ne previše uporno iznosite na diskusiju. Zapamtite da je ključ vašeg uspeha poznavanje sebe i onoga što ste sposobni da postignete. Uzmite u obzir svoja dostignuća i započnite nove, samo prethodno smišljene projekte.

Zdravlje: Dobro se osećate. Samo nastavite da vodite računa o sebi, kao i do sada.

Djevica

Ljubav: Druženje i susreti sa drugima je trenutno ono što vam prija, pa ako ste u potrazi za romantikom, ovo je idealna prilika da izađete na bilo kakve zabave i događaje na kojima možete uspostaviti kontakt sa novim ljudima – povezanost možete ostvariti na intelektualnoj, ali i na fizičkoj privlačnosti. Device u vezi, bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate (možda partneru ne prijaju), zato budite strpljivi za sada. Zajednički izlet na selo, u prirodu, ili u potpuno drugačije okruženje će vam dobro doći. Iznenadite partnera predlogom, gestom ili poklonom za koji znate da će mu se nesumnjivo dopasti.

Posao: Otvoren razgovor sa kolegama pomoći će vam da uklonite napetost i stres, ali budite oprezni, jer vam spoljni uticaj može otežati da zakoračite na put prosperiteta. Tokom ovog perioda je moguće da nećete biti u najboljem raspoloženju i biće vam teško da pobudite bilo kakav entuzijazam za ono što predstoji. Podržite prijatelja u njegovoj nameri da započne posao, ali samo ako ste finansijski stabilni.

Zdravlje: Da biste sačuvali formu i visok nivo energije, pojačajte fizičku aktivnost i povedite računa o obrocima – neka budu lako svarljivi i hranljivi.

Vaga

Ljubav: Slobodne Vage, društvena okupljanja mogu biti prijatno intenzivna – neobavezan razgovor sa nekim o nečemu trivijalnom mogao bi da postane prilično dubok, jer osećate da između vas ima više nego što se na prvi pogled čini, a verovatno je to i tačno! Vage u vezi, iako možda ovog puta nije do vas, pomirite se i budite strpljivi (ako se volite i ima smisla boriti se za odnos). Iskreno govorenje o tome kako se osećate moglo bi da promeni stvari brže nego što mislite. Dozvolite samo onima na koje možete da se oslonite da znaju za vaše želje i planove. Pažljivo merite svoje reči i dela.

Posao: Razočaranja su za očekivati. Ako je moguće, možda bi bilo najbolje da sačekate da se malo ohladite pre nego što preduzmete sledeći korak. Nebeska energija ciklusa otkriva da je vašim planovima potreban novi pravac, ali ga nećete otkriti ni u jednoj od uobičajenijih aktivnosti – moraćete da rizikujete i probate nov pravac. Spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite pravu vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem. Ovo je dobar trenutak da svoj novac uložite u nešto značajno – nešto što će vam pomoći.

Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima i kičmom – energetske blokade koje donose ove smetnje tiču se baš vaše sklonosti da se prilagođavate i budete tolerantni.

Škorpija

Ljubav: Energija planeta donosi spoznaju upravo onoga što treba da uradite kako bi vaš intimni odnos funkcionisao skladnije za oboje i, iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto brzo kako biste ga trenutno poboljšali, bilo bi bolje da se promene uvode postepeno. Dobro je s vremena na vreme zastati i razmisliti o onome što se dešava. Planirajte svoje vreme u skladu sa prioritetima. Slobodne Škorpije će biti hipnotički privlačne, a možda i hipnotički privučene. Ako u kontaktu sa drugom osobom nema intelektualne kompatibilnosti, taj spoj neće biti uspešan na duže staze.

Posao: Budite pošteni i poštujte zahteve postavljene na vašem poslu. Imate više dobrih ideja, ali realizacija zavisi od vaše sposobnosti da postavite prioritete i da se fokusirate. Odaberite cilj koji vam je najvažniji i budite spremni da prekrojite svoje planove i prilagodite svoje akcije.

Zdravlje: Što više proširite polje svojih aktivnosti na mentalnom, duhovnom i fizičkom planu, to bolje. A za vaše zdravlje je najbolje da te aktivnosti ujedinite.

Strijelac

Ljubav: Slobodni Strelci, mnogi od vas će primetiti aktiviranje intenzivnih ljubavnih događaja, ali morate uzeti u obzir trenutne aspekte planeta sa Neptunom, planetom iluzija, koje, iako su harmonične, nose potencijalno lažnu energiju. Saslušajte predloge svojih najbližih i razmislite da li ćete se složiti sa njima jer vam to vrlo izvesno ide u prilog. Strelci u vezi, planetarno poravnanje vam nudi priliku da se dublje upoznate i pronađete taj najvažniji emocionalni sklad. Partner je vaš najbolji prijatelj i vaše ogledalo, pa ćete uz njegovu pomoć moći da se rešite određenih negativnih obrazaca. Procenite ne samo svoja osećanja, već i svoje ponašanje.

Posao:Trenutna planetarna energija ima tendenciju da promoviše osećanja odvojenosti, ali i sumnje i paranoje. Umesto toga, zatražite razgovor sa dotičnom osobom gde ćete sve rešiti i umiriti se. Pripremite teren za nastupajuće promene, koje će vam omogućiti da rešite probleme sa kojima ste se do sada bezuspešno borili. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće planove u budućnosti.

Zdravlje: Pozabavite se svojim osećajima – slušajte sebe i ne potiskujte sadržaje, da ne biste izazvali energetske blokade, koje izazivaju zdravstvene probleme.

Jarac

Ljubav: Jarčevi u vezi, energija planeta donosi veoma opušten osećaj u odnosu sa partnerom. Svesni ste da to što imate nije svakidašnje, pa ste zahvalni i puni poštovanja. Uživajte u međusobnom društvu na načine kakvi vam najviše prijaju. Slobodni Jarčevi će možda žudeti za nekim sa kim mogu da podele svoja intelektualna i duhovna interesovanja i saznanja, ali pre ćete srodnu dušu sresti u prijateljskim kontaktima, nego u potencijalno romantičnim.

Posao: Odložite sve ono neplanirano i periferno, imate važnijih zadataka. Morate uravnotežiti svoje finansije i osigurati da dobijete ono što želite za svoj novac. Imaćete priliku da stari san pretvorite u stvarnost. Uskoro ćete odlučiti da se dublje posvetite sebi tako što ćete izgraditi planove za sigurniju budućnost. Da biste izbegli razočaranje, ni sa kim ne razgovarajte o svojim namerama.

Zdravlje: Moguće smetnje sa disajnim organima, naročito ukoliko ste skloni

Vodolije

Ljubav: Vodolije u vezi bi mogle da dođu u iskušenje da se upuste u tajnu vezu, a slobodne bi mogle da se upletu sa zauzetima. Ne komplikujte sebi život, već se posvetite sebi ili partneru (u zavisnosti od ljubavnog statusa). Svim Vodolijama je trenutno potrebna energija razumevanja, razmene misli i osećanje sigurnosti. Ako u kontaktu sa drugom osobom nema intelektualne kompatibilnosti, taj spoj neće biti uspešan na duže staze.

Posao: Puni ste inspiracije i svoju maštovitost usmerite ka praktičnim i prozaičnim stvarima – imate zvezdanu podršku za ovakvu transforamaciju energije, što će vam koristiti na duže staze. Bavićete se planovima za budućnost, na osnovu analize poduhvata iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Nastojte da održite balans i nemojte se ulenjiti. Ne propuštajte fizičke aktivnosti, kao ni obroke, a ni odlaske na spavanje u razumno vreme.

Riba

Ljubav: Sada je vreme da se nerazjašnjene stvari sa partnerom reše, pa nemojte bežati od neprijatnih suočavanja. Ipak, zadržite prijatno ponašanje i, pre svega, budite pravični i ne optužujte ga – ponesite svoj deo odgovornosti. Otvoreno komunicirajte šta želite i očekujete jedno od drugog – samo time ćete znati na čemu ste. Slobodne Ribe će biti preplavljene snažnim i zbunjujućim emocijama – postoji neko, ili više osoba u vašim mislima, ali situacija nije jasna i čista, a nikakvim “ispadima” je nećete rešiti.

Posao: Budite otvoreni za nove ideje, ali ne ulećite u nove projekte, dok temeljno ne razmotrite sve opcije. Analiza akcija i postignuća iz prethodnog perioda, svođenje računa, ispravljanje grešaka – time ćete se baviti u ovoj sedmici.

Zdravlje: Manji pad energije sredinom nedelje može dovesti do prolaznih zdravstvenih tegoba ili pojačanja hroničnih problema.