Horoskop

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvijezde. Blizanci nek se pričuvaju, Djevice obratite pažnju na jedno, Vodolije cvjetaju.

OVAN
Nedeljni horoskop od 20. januara do 26. marta 2023. godine otkriva Ovnovima da će im energija na početku nedelje biti u haosu. Gužva, obaveze, rokovi, nadređeni, sve će vam to biti nad glavom. Naoružajte se strpljenjem i budite spremni na izazove. U drugoj polovini nedelje osjetićete neizmernu sreću. Uživaćete u društvu jedne malo starije osobe. Najbolji dani biće vam petak i subota.

BIK
Izreka “tri put meri, jednom seci” pratiće vas tokom cele nedelje. Budite obazrivi, ne povjeravajte svoje tajne svakome, nekome bi to moglo da se osladi. Ne zaboravite na pomoć koju ste nekome obećali, Partner bi mogao da vam zamjeri na ponašanju. Zastanite na sekundu i vidite u čemu griješite. Moguće glavobolje i nesanica. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

BLIZANCI
Zvijezde vam savjetuju da obuzdate Blizanca u sebi. Borba između razuma i emocija u vama se ne smiruje. Ne dozvolite da vam to utiče na poslovni put i odnose u ljubavi, ali i sa prijateljima. Jasno postavite granice. Čuvajte se lažnih prijatelja! Partner će vam ponuditi da napravite još jedan korak napred u odnosu.Zašto da ne? Više odmarajte i trenirajte! Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

RAK
Po prirodi ste veliki emotivac, te će izražena osjećanja da vam obiljeleže ovu nedelju. Očekujte mali nesporazum sa kolegama ili nadređenima na poslu. Uz razgovor i objašnjenje sve se da riješiti. Ne zaboravite da izmirite sve finanijske obaveze. Očekujte priliv novca. Unosite više tečnosti, vitamina i obratite pažnju kako se hranite! Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

LAV
Početkom nedelje bićete isključivo fokusirani samo na posao. Iako želite da vodite računa o svakoj sitnici, ipak postoji mogućnost da vam neka promakne. Zato pronađite partnera u poslu koji će vam biti “desna ruka”. Malo ste zaboravili na prijatelje. Krajem nedelje okupite ih i pronađite razlog za slavlje. Uvijek ga ima! Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

DJEVICA
Nedeljni horoskop vam predviđa nove ljude, poznanstva, a sa kojima dijelite slične vizije i ideje. To će vam značiti u poslu! U ljubavi se trenutno nalazite na raskrsnici i morate da presečete. Nije lako, ali šta god da uradite biće vam lakše. Slobodne Djevice uživaće u pažnji sa više strana. Obratite pažnju na potpisivanje papirologiju, kako ne bi vaše ime završilo na pogrešnom mestu. Zdravlje dobro! Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

VAGA
Nedeljni horoskop od 30. januara do 5. februara 2023. godine vam donosi mješavinu svega i svačega. Očekujte lijepe momente, ali i neke koje će vas zapitati da li idete u dobrom smjeru. Nemojte da izbjegavate da pitate za pomoć bilo kakve vrste. Muči vas finansijska sitaucija, ali ne brinite, uskoro će vam stići priliv novca. Problemi sa respiratornim sistemom. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

ŠKORPIJA
Trenutno ste nezadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Kraj januara je vrijeme da svedete računa i stavite na papir svoje buduće planove. Upali ste u svakodnevicu i dosta cupkali u mjestu. Vreme je za promjene! Imate utisak da vam partner samo odmaže. Recite mu šta vam je na dušu. Zakažite redovan pregled. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

STRELAC
Nedelja vam počinje poslovnim uspjesima! Neko koga upoznate preko posla može da vam bude od velike pomoći u napretku. A slobodnim Strijelčevima sreća će da se osmehne i u ljubavi. Nemojte da se libite da uživate u znacima pažnje koje dobijate od drugih. Otvorite vidike i dišite punim plućima. Očekujte poziv za izlazak! Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

JARAC
Jarčevi, očekujte pretrpani početak nedelje. Nećete znati gde udarate. Moguće da će vam nekoliko ljudi iz orkuženja stati na žulj. Gledajte da se više fokusirate na to da preispitate sebe i svoje stavove, nego da se svađate sa drugima. Trudite se da gde god da se pojavite, ostavite dobar utisak. Bićete primjećeni od strane jedne osobe. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

VODOLIJA
Vodolije, ovo je vaša nedelja, procvetaćete! Uhvatite se u koštac sa vremenom i ispoštujte rokove, kako biste u drugoj polovini uživali sa dragim ljudima. Gde god da se pojavite, ostavljaćete jak utisak. Vaša komukativnost i šarm će ostaviti jednu osobu bez daha. Mogući je i nešto dublji kontakt. Obratite pažnju na signale koje vam organizam šalje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

RIBE
Vaš nedeljni horoskop od 30. januara do 5. februara 2023. godine vam poručuje da ne sumnjate u svoje potencijale. Moguće je da ćete čuti negativne komentare na račun svog imena. Posvetite se stvarima koje vas čine srećne i ne obazirite se na tuđe mišljenje. Izbjegavajte uzimanje kredita, zaduživanja ili plaćanaj na rate, još uvek nije vrijeme. Zdravlje dobro! Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.