mladink

Blizanci zbunjeni, Djevice očekuje poboljšanje materijalne situacije, Jarcima na polju posla ne ide sve kako treba.

OVAN

Nije povoljan period za posao, mogući su konflikti ili neki novi problemi u ovom okruženju. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas tenzije i problemi sa ljubomorom. Na polju zdravlja su vam naglašene tegobe koje se vezuju za vaše hronične slabe tačke- glavu, oči, pritisak, probleme sa srčanim sistemom, krvnim sudovima i stresom. Obratite pažju.

BIK

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje na poslovnom planu imati veći pritisak nego obično. Na polju ljubavi vas očekuje neko manje razočarenje vezano za partnera. Kada je u pitanju zdravlje, naglašene su tegobe sa cirkulacijom, srcem, ali i sa psihom, nesanicom, nervozom, naglašena je sklonost ka depresiji i sličnim stanjima.

BLIZANCI

Moguće je da ste zbunjeni i da ne znate baš koja je odluka na poslovnom planu sada za vas ispravna. Kada je u pitanju ljubav, tokom ove nedelje vam odgovaraju vatreni znaci. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa nervozom ali i nervnim sistemom, mišićima, itd. Povećajte unos magnezijuma, krećite se i bavite se sportom, prijaće vam.

RAK

Maksimalno ste posvećeni poslu i radite sve što je do vas kako bi ostvarili napredovanje. Na polju ljubavi djelujete pretjerano napadno i dominantno u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeni su problemi sa povišenim pritiskom, ali i sa leđima kičmom, moguć je išijas i slična stanja. Bilo bi dobro da se obratite ljekaru.

LAV

 

Očekuje vas period u kojem ćete polako praviti poslovne planove vezane za polje inostranstva. Kada je u pitanju ljubav, veoma otvoreno pokazujete sve što osjećate prema voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa jetrom, pankreasom, žuči, holesterolom i krvotokom. Dolazi krajnje vrijeme da mijenjate loše navike koje ste stekli.

DJEVICA

Poboljšanje materijalne situacije vas očekuje i bićete veoma zadovoljni. Na polju ljubavi su mogući problemi sa nezadovoljstvom ali i sa ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje u narednom periodu možete biti skloni psihosomatskim problemima. Isto tako, mogu vas pratiti i tegobe vezane za bešiku, urinarne puteve i urinarni trakt.

VAGA

Pred vama je faza u kojoj ćete na radnom mestu imati prilično otvorene sukobe. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da voljena osoba forsira neke stvari. Na polju zdravlja vas očekuju hronične tegobe vezane za bubrege, hormone, osetljivu kožu, kosti i zube. Moguće su neke promjene i neobični simptomi. Oko svega se posavjetujte sa ljekarom.

ŠKORPIJA

Iako imate mnogo poslovnih obaveza uspjevate da izađete na kraj i da se organizujete. Na polju ljubavi težite dominaciji i na neki način sve radite po svom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući je pad imuniteta tokom ove nedelje kao i problemi sa lošom krvnom slikom. Moguće je da će vam vaš ljekar predložiti niz promjena u životnim navikama.

STRIJELAC

Povoljan je period za vaše polje posla, pa sada nećete biti posebno opterećeni. Kada je u pitanju ljubav, moguća su zanimljiva nova burna dešavanja. Na polju zdravlja vas očekuju manje tegobe koje su vezane za krvni pritisak ali i za donji dio leđa koji vam takođe može biti osjetljiv. Grudni koš je sada slaba tačka takođe. Pazite i na pluća.

JARAC

Osjećate da na polju posla ne ide sve kako treba i da vam je sigurnost na neki način ugrožena. Na polju ljubavi imate želju da se posvetite partneru i poboljšate vaš odnos. Kada je u pitanju zdravlje moguće su tegobe vezane za stomak, probavni trakt i organe za varenje. Možete biti skloni stomačnom virusu i sličnim problemima sa crevima.

VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da pravite neke pozitivne poslovne promjene. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete da ćete imati novo poznanstvo. Na polju zdravlja su naglašene tegobe vezane za disajne puteve, mogući su problemi sa kašljanjem ili upalom pluća. Izbjegavajte cigarete ali se čuvajte i alergijskog gušenja.

RIBE

Možete da očekujete da će vam se finansije značajno popraviti u narednom periodu. Na polju ljubavi nema većih promjena, na neki način sve ostaje po starom. Kada je u pitanju zdravlje, nastupa veoma povoljan period za dijetu i promjenu životnih navika pa se sada aktivirajte na tom polju. Pokažite da ste spremni da mijenjate sebe na bolje.

S.T.