Horoskop

Polako stižemo do polovine decembra i kraja 2020. godine. Kome će ove nedelje horoskop donijeti novu ljubav, kome patnju i tugu, a kome novi uspijeh? Šta vam zvijezde poručuju u ovoj sedmici saznajte u nastavku teksta.

Ovan
Posao:Prilično ste vrijedni, energični, ambiciozni. Sve obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku. Jako ste samouvjereni i imate utisak da sve možete.
Ljubav: Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Baziran je na ljubavi i strasti i maskimalo uživate u njemu.
Zdravlje: Budite oprezni po pitanju zdravlja. Disajni organi su osjetljivi.
Bik
Posao: Komunikacija je vaše glavo oružje. Briljirate u svim poslovima gde je potrebno da se vaša riječ čuje. Odlični ste u komunikaciji sa predstavnicima medijima. Prilikom rješavanja pravnih sporova elegantno cijelu priču vodite u smjeru koji vama odgovara.
Ljubav: Emotivno ste zadovoljni i posvećeni voljenoj osobi.
Zdravlje: Zdravlje je stabilno.
Blizanci
Posao.Zadovoljni ste kako se saradnja sa inostranim saradnicima odvija. Održavete kontakt sa predstavnicima medija i svoju firmu predstavljate u najboljem mogućem svetlu.
Ljubav: Očekuje vas novo poznanstvo. Bićete oduševljeni snagom i autoritetom novog poznanika. Zdravlje: Mogući su problemi sa bubrezima.
Rak
Posao: Očekuju vas odlične vesti vezane za oblast suđenja. Proces koji se vremenski odužio se konačno završava i to u vašu korist.
Ljubav: Pred vama je povoljan period za novo poznanstvo i buđenje emocija. Druga osoba vam deluje kao emotivna, topla i strastvena osoba. Želite je za sebe.
Zdravlje: Zdravlje je stabilno.
Lav
Posao: Dobijate novu poslovnu ponudu koja ispunjava sva vaša očekivanja. Upravo ste tako nešto čekali duži vremenski period. Novi posao označava novo poslovno poglavlje u vašem životu i toga ste svjesni.
Ljubav:Zaljubljeni ste i u potpunosti posvećeni voljenoj osobi. Odnos je intenzivne i strastvene prirode.
Zdravlje: Zdravlje je stabilno.
Djevica
Posao: Niste sigurni da li su poslovne odluke koje ste doneli najoptimalnije. Praksa ukazuje da jesu, ali ih vi i dalje preispitujete.
Ljubav: U emotivnom smislu ste zadovoljni. Posvećeni ste drugoj polovini i odnos smatrate stabilnim i perspektivnim.
Zdravlje nije najbolje. Disajni i nervi sistem su prilično osjetljivi.
Vaga
Posao: Posao je stabilan i odvija se normalno, bez ikakvih teškoća. Priliv finansija je redovan tako da ste prilično zadovoljni poslovno-finansijskom situacijom.
Ljubav: Razmišljate o bivšem partneru. Konačno priznajete sebi da ste pravili pogrešne poteze i uzrokovali završetak veze.
Mogući su problemi sa hormonima ili spavanjem.
Škorpija
Posao: Prilično ste vrijedni i ambiciozni i postižete uspijeh. Nadređena osoba vam iskreno čestita i hvali vas na sve strane. Polako, ali sigurno osvajate osobu do koje vam je stalo.
Ljubav: Jako ste šarmantni i druga strana se sve više otvara prema vama. Osjećate da je spremna za vezu.
Zdravlje: Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bubrezima.
Strijelac
Posao: Zainteresovani ste za započinjanje privatnog biznisa. Iz tog razloga pravite tajne poslovne dogovore sa budućim saradnicima.
Ljubav: Zainteresovani ste za novu vezu. Svoje emocije pokazujete na direktan način. Drugoj strani prija vaša pažnja i razmišlja u smjeru veze sa vama.
Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.
Jarac
Posao: Poslovni planovi su jasni i ostvarivi. Nemate nikakvu sumnju da ćete ih ostvariti. Prilično ste organizovani, vrijedni i obaveze realizujete jednu po jednu, bez ikakvog zastoja.
Ljubav: Zaljubljeni ste i gledate da što više vremena provedete sa partnerom. Ukoliko ste u braku slijede tajna ljubavna dešavanja.
Zdravlje: Imunitet je u padu.
Vodolija
Posao: Jako ste uspješni i to vam daje osećaj moći. Do uspeha ste stigli samostalno. Ne samo da ste sve dobro organizovali nego vodite računa o najmanjim sitnicama i ništa vam ne promiče. Ljubav: Prilično ste društveni, ali ne uspijevate da upoznate osobu koja bi pokrenula vaše emocije. Zdravlje: Digestivni sistem je osjetljiv.
Ribe
Posao: Svu svoju energiju fokusirate na posao. Prilično ste samouvjereni i željni dokazivanja. Uživate u osjećanju da ste bolji od drugih.
Ljubav: Emotivna sfera vas previše ne zanima. Zanemarujete partnera u cilju poboljšanja finansija. Partner ima razumjevanja i podržava vaše ambicije.
Zdravlje: Imunitet je slab. Moguće su infekcije.