Sredina septembra je prošla, i iz vladavine Djevice prelazimo u vladavinu Vage. Prelazimo iz ljeta u jesen, pa je moguće da vodeni znaci budu sumornijeg raspoloženja. Ipak, nekom se smiješi i nova ljubav, a nekom ulazak u bračne vode. Pročitajte nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra 2022. godine.

OVAN
Posao: Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do 22. septembra, dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu. Borbeno! Jasniju sliku i bolje radne uslove, možete da očekujete tek od 24. septembra, kada planeta Pluton krene direktno i promijeni energiju u vašem polju karijere.
Ljubav: Mnogi Ovnovi koji su u dugim vezama poželjeće da ozakone svoju vezu i biraće datum vjenčanja.
Zdravlje: Dobro se osjećate ove sedmice.

BIK
Posao: Značajnije poboljšanje finansijske situacije osjetiće se od 22. septembra, kada vladar vaših materijalnih dobara, planete Merkur, krene direktnim hodom.
Ljubav: Izlaskom planete Jupiter iz vašeg petog polja ljubavi i ljubavnih odnosa i retrogradnog kretanja vašeg vladara petog polja, planete Merkur, sve do 22. septembra, mnogi slobodni Bikovi će se primiriti i svoju emotivnu i erotsku energiju i strasne porive, prebaciti na polje rada, studija i učenja.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
Posao: Vaša planeta Merkur se kreće retrogradno, te budite oprezni u komunikaciji i sa dokumentacijom, sve do 22. septembra.
Ljubav: Na jednoj proslavi, u posljednjoj sedmici septembra nećete ostati ravnodušni, prema jednoj privlačnoj Vagi, suptilnoj Djevici, iskrenom Lavu ili šarmantnom Strijelcu.
Zdravlje: Više vježbajte.

RAK
Posao: Dilema oko ponude i prelaska na novo radno mjesto, može vas staviti u nezgodan položaj i najvjerovatnije je da ćete napraviti pauzu u radu od desetak dana u periodu dok je planeta Mars, vladar vaše karijere u solsticiju od 19. do 28. septembra.
Ljubav: Nakon dugog perioda udvaranja, u posljednjih par dana septembra, stvoriće se prilika da se sastanete i ostvarite bliži kontakt.
Zdravlje: Više šetajte.

LAV
Posao: U ovom periodu mogu se istaći privatni poslovi vezani za marketing, medije, dizajn, građevinarstvo i arhitekturu. Samo naprijed.
Ljubav: Vaša brižljivost, postojanost, ljubav i učešće u svakodnevnici, postepeno će umiriti vašeg partnera i privoljeti ga da vam se pridruži, emotivno približi i vrati u krevet.
Zdravlje: Više vježbajte.

DJEVICA
Posao: Od 22. septembra kada vaša lična planeta Merkur krene direktno i kada Sunce uđe u znak Vage i vašu drugu kuću materijalnih dobara, uspjećete da uz brojne ustupke i promjene, povratite ugled vašoj kompaniji i započećete ciklus finansijskog oporavka.
Ljubav: Od 22. septembra, kada vaša lična planeta Merkur krene direktno, započeće proces emotivne i mentalne rehabilitacije u kome će vam biti potrebani mir i osama.
Zdravlje: Solidno.

VAGA
Posao: Nezaposlene Vage u posljednjoj dekadi septembra imaju priliku da nađu posao i zaposle se. Srećno, jer ovo je vaša prilika!
Ljubav: U poslednjoj dekadi mjeseca, kada Sunce udje u vaš znak, obnovićete i poboljšati zajednički zabavno- društveni život. To je ono što ste priželjkivali.
Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA
Posao: Konačno, nova poslovna situacija će se pokazati kao vrlo korisna, jer će vas dodatno poslovno izgraditi i donijeti veću mjesečnu zaradu.
Ljubav: S kraja mjeseca, na jednom predavanju ili skupu, srešćete srodnu dušu, koju ćete prepoznati u predstavniku znaka Riba, Raka, Škorpije ili Vage.
Zdravlje: Više šetajte.

STRIJELAC
Posao: Od 22. septembra, kada planeta vaše karijere Merkur, krene direktnim hodom, sklopićete korisne ugovore, koji će vam pomoći da nastaviti da gradite i širite vaš biznis.
Ljubav: Sve do 22. septembra planeta vaših partnerskih odnosa Merkur, je u retrogradnom hodu i stvara vam smetnje, pa su sa partnerom učestali nesporazumi, pobrkani dogovori i dominira uzajamna loša organizacija.
Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.

JARAC
Posao: Od 22. septembra vaše radno mjesto će biti definisano, a vi ćete obnovljenih snaga i sa novom energijom pristupiti poslu.
Ljubav: Zajednički odlazak na kafu i ručkove, učiniće da se zbližite i nakon kraćeg udvaranja sms porukicama i jednog večernjeg izlaska, naćićete se u toplom zagrljaju vašeg kolege ili koleginice.
Zdravlje: Glavobolja.

VODOLIJA
Posao: Vama kako da je malo odmora pa ste riješili da ga još malo produžite kako biste prikupili potrebnu energiju.
Ljubav: Vaš ljubavni život će biti oskudan sve do 22. septembra, dok planeta vaših ljubavnih odnosa Merkur, ne krene direktno.
Zdravlje: Dobro se osjećate ove nedelje.

RIBE
Posao: Povratkom na radno mjesto, bure će se stišati, a vi ćete obnovljene energije nastaviti da savjesno obavljate svoj posao.
Ljubav: Nakon izvjesnog vremena dopustićete da vas preplave emocije, prepusti se nježnosti i čarima ljubavi.
Zdravlje: Oslobodite se stresa sportom.