Mesna industrija “Goranović” iz Nikšića osvojila je regionalnu nagradu „Biznis partner“ za ovu godinu. Ceremonija je održana u hotelu „Crowne Plaza“ u Beogradu, gdje je uručena nagrada ovoj prestižnoj fabrici mesa.

“Goranović” je jedina kompanija iz oblasti mesne industrije koja je laureat ove prestižne nagrade.

Izvršni direktor Mesne industrije Goranović Đorđije Goranović je istakao da nagrada za kompaniju predstavlja potvrdu dugogodišnje dobre poslovne politike i dobre proizvođačke prakse i da je ona plod pravilnog pristupa biznisu, poslovnim partnerima i potrosačima u Crnoj Gori i regionu.

Ova regionalna nagrada se dodjeljuje od 1995. godine. Ustanovljena je sa idejom da se javnosti ukaže na uložene napore, postignute rezultate i pozitivan doprinos kompanija iz regiona u njegovanju dobrih poslovnih običaja, poštovanja poslovne etike i morala i uvažavanja poslovnih partnera, klijenata i potrošača.

Ono što nagradu Biznis Partner čini značajnom i posebnom je činjenica da kompanije same predlažu i ocjenjuju svoje poslovne partnere za koje vjeruju da zadovoljavaju utvrđenih 10 kriterijuma, a to su profesionalnost u poslovanju, dobra poslovna saradnja, etičnost u poslovanju, poslovni rezultati, izuzetan kvalitet proizvoda, visoki stepen zadovoljstva potročača, tržišni i marketinški nastup, odgovornost za šire društvene interese, podrška lokalnoj zajednici i ekološki imperativi okruženja.