Nada Ćorović

Nada Ćorović ovih dana sa ekipom odrađuje posljednje treninge kao članica RK Levalea. Ona će naredne sezone braniti boje kluba Iuventa iz Michalovca.
Nada je svoje prve rukometne korake napravila u Levalei čiji je član od osnivanja kluba.

Sa svojih 20 godina već iza sebe ima brojne kolektivne ali i lične medalje. Jedno od prvih većih kolektivnih priznanja je bilo njeno osvajanje pionirske lige Crne Gore za djevojčice rođene 2000. godine i mlađe. Zatim slijedi njeno proglašenje za najboljeg mladog igrača Crne Gore. Nada je takođe proglašena za najboljeg sportistu grada, višegodišnji je najbolji strijelac prve crnogorske lige. Reprezentativka Crne Gore od pionirske, preko kadetske do juniroske reprezentacije godinama unazad.
Poštujući sva načela i načine rada Nada je uz pomoć kluba svojom upornošću, talentom i snagom uspjela da se izbori i započne i inostranu karijeru.
“Nadamo se i vjerujemo da je ovo samo početak novog putovanja i života za Nadu u kojem će i dalje nastaviti da niže samo pobjede i dobre rezultate. Kolektivno, kao klub smo veoma ponosni i zadovoljni njenim uspjehom, od srca želimo da bude veoma uspješna, mi ćemo biti uvijek uz i za nju. Nado, puno sreće na novom putu”, saopšeno je na fejsbuk stranici “RK Levalea 2010”.