,

Pročitajte horoskop za oktobar 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

OVAN
Posao
Želja za napredovanjem, ali na nekom novom radnom mjestu. Ukoliko već dugo osjećate da stojite u mjestu, ovo je mjesec kada ćete odlučiti da izađete iz zone komfora. Poslušajte svoju intuiciju, ishod ide u vašu korist. Povoljni aspekti za Ovnove koji se bave privatnim biznisom. Krajem oktobra možete da očekujte novčani dobitak ili trajno poboljšanje finansijske situacije. Za vas “nema zime”.
Ljubav
Turbulentan početak mjeseca. Zauzete očekuju sukobi sa partnerom oko neraščišćenih računa iz prošlosti, dok će slobodni ponovo ući u kontakt sa osobom iz prošlosti. Sredinom oktobra povedite računa o komunikaciji. Riječi izgovorene u afektu mogu da eskaliraju u ozbiljan sukob i prekid kontakta sa bliskima. Budite otvoreni i strpljivi za pronalazak rešenja. Krajem mjeseca bićete rasterećeniji, raspoloženje se popravlja.
Zdravlje
Dobro se osjećate. Odličan period za uvođenje fizičke aktivnosti.
BIK
Posao
Nove ideje, projekti i saradnje! Oktobar 2023. godine obilježiće vaša poletna energija koju prenosite na ljude iz poslovnog okruženja. Očekujte mnogo obaveza i zadataka. Uspesi su zagarantovani i to sa upola snage ulaganja! Krajem mjeseca slede nova poznanstva sa uspješnim ljudima iz vaše sfere. Otvoriće se mogućnost za ponude koje ste dugo priželjkivali. Ovo će biti vaš najuspešniji mesec ove godine!
Ljubav
Kraj usamljenosti. Zvijezde kažu da je ovo period u kom ne treba da ostajete kod kuće. Krećite se, družite i prihvatajte pozivnice za važne događaje. Bićete glavna meta udvarača, a već na početku mjeseca upoznaćete zanimljivu osobu preko zajedničkih prijatelja. Budite otvoreni za dalju komunikaciju, izgleda da je nova ljubav na pomolu! Zauzetima je ovo mjesec romantike. Uživajte u lijepim gestovima partnera, mnogi će se odlučiti za viši korak.
Zdravlje
Mogući su problemi sa spavanjem. Posvetite se relaksaciji i meditaciji, prijaće vam.
BLIZANCI
Posao
Nije povoljan period za sklapanje važnih ugovora. Bićete skloni “trčanju pred rudu”, ne brzajte sa odlukama. Ukoliko se nađete na karijernoj raskrsnici, dobro razmislite šta želite. Savjet je da ne dozvolite okolini da utiče na vas, već da poslušate svoju intuiciju. Oni koji se bave privatnim biznisom, trebalo bi da povedu računa o troškovima i velikim ulaganjima. Dobro provjerajte sve detalje.
Ljubav
Miran mjesec bez velikih promjena. Toliko ćete biti fokusirani na posao, da nećete imati mnogo vremena da se bavite privatnim životom. Prijaće vam društvo prijatelja, ali nećete biti zainteresovani za komunikaciju sa osobama od čije ste strane poželjni. Zauzete očekuje period monotonije. Ne očajavajte unaprijed, već iskoristite trenutak da razmislite šta želite. Budite otvoreni za razgovor sa partnerom.
Zdravlje
Moguće su prehlade, pojačajte unos vitamina.
RAK
Posao
Oktobar će donijeti neke izazove, ali i prilike za rast. Bićete fokusirani na svoje ciljeve i spremni da uložite dodatni trud kako biste ih ostvarili. Moguće su velike promjene u radnom okruženju, ali budite otvoreni za nove ideje i saradnju sa kolegama. Zvijezde vas savjetuju da se držite budžeta. Uvjerićete se da je to bila dobra odluka, jer su krajem mjeseca mogući neplanirani troškovi.
Ljubv
Mnogi Rakovi će osjetiti pojačanu emotivnost i potrebu za povezivanjem sa svojim partnerom. Vaša osjećanja biće dublja nego obično i bićete skloni izražavanju ljubavi i pažnje prema voljenima. Ovo je odličan mjesec za dublje razgovore o odnosu i zajedničkim planovima za budućnost. Slobodne očekuje zanimljiv flert krajem meseca. Ne ustručavajte se, prepustite se emocijama!
Zdravlje
Meditacija, joga ili vrijeme provedeno u prirodi mogu da vam pomognu da se opustite i smanjite stres.
LAV
Posao
Motivacija jača nego ikad! Bićete spremni da preuzmete inicijativu i pređete na sledeći nivo u svom profesionalnom životu. Očekujte prilike za napredak i mogućnost da se dokažete pred nadređenima. Budite pažljivi prema komunikaciji sa kolegama kako biste izbjegli konflikte. Povoljan period za sve što je vezano za stambeno pitanje, naročito ako planirate da ostvarite stabilnost.
Ljubav
Vaša harizma biće neodoljiva, privlačićete pažnju potencijalnih partnera ili osvježavajući trenutni odnos. Ovo je odličan mjesec za izražavanje svojih osjećanja prema voljenima i za provođenje kvalitetnog vremena zajedno. Ako ste u vezi, razmislite o nekom posebnom izlasku ili putovanju s partnerom. Ukoliko ste nedavno prekinuli emotivni odnos, oktobar 2023. godine stavlja vam do znanja da nije kraj. Očekujte zanimljiv susret.
Zdravlje
Obratite pažnju na ishranu i održavanje balansa između posla i odmora.
DJEVICA
Posao
Mjesečni horoskop za oktobar 2023. godine vas vodi ka riziku na koji ste spremni. Ovo je mjesec transformacije kada je poslovni segment u pitanju, odlučni ste i spremni za nove izazove. Bliski saradnik vam pruža veliku pomoć, prija vam podrška. Zvijezde kažu da treba da razmislite o dugoročnim finansijskim ciljevima. Organizacija je uvek bila ključ vašeg uspjeha, tako će biti i sada.
Ljubav
Uplovili ste u komplikovanu situaciju sa osobom koja vam se dugo dopada. Imate osjećaj da treća osoba remeti vaš odnos, ali važno je da se fokusirate na ono što želite. Pad energije i samopouzdanja mogu da vas dovedu do tačke pucanja i gubitka strpljenja. Budite voljni da saslušate drugu stranu. Slobodne Device očekuje zanimljiva komunikacija putem društvenih mreža.
Zdravlje
Moguće su glavobolje, naročito ako često putujete. Uzimajte dovoljne količine tečnosti, kako biste redovno hidrirali organizam.
VAGA
Posao
Pomalo ste se ulijenjili i čini se da vam sve teško pada. U oktobru će vas mučiti pad energije, zbog čega ćete se više oslanjati na druge nego sami na sebe. Razgovarajte sa nadređenima, budite konkretni u iznošenju mišljenja i predložite nove ideje. Važno je da ne zaboravite da to niko neće uraditi umjesto vas. Krajem mjeseca dobijate interesantan poziv iz inostranstva ili koji je vezan za saradnju sa strancima.
Ljubav
Niste raspoloženi za komunikaciju sa osobama suprotnog pola. Čak ni ne primjećujete koliko je neko zainteresovan za vas. Razmislite da li olako propuštate priliku koju ste prizivali ili ste odlučni da se ne upuštate u emotivni odnos. Zauzete Vage očekuje sjajno iznenađenje od strane partnera. Ovo će vam podići raspoloženje i probuditi neke nove vidike.
Zdravlje
Mogući problemi sa probavom, čuvajte se prejedanja.
ŠKORPIJA
Posao
Oktobar donosi transformaciju! Nov početak u karijeri učiniće vas ponosnima. Slavićete hrabrost za preduzimanje velikih koraka, ali i uspjehe. Finansijska situacija se poboljšava i konačno osjećate stabilnost za koju ste uložili sve napore. Drugi primjećuju vaše rezultate i dive se. Uživajte u aplauzima, komplimentima i pohvalama. Ovo je vaših “pet minuta”!
Ljubav
Privlačite pažnju gdje god da se pojavite i rado ste viđen gost na poznatim mjestima i važnim događajima. Prija vam popularnost. Horoskop kaže da vas čeka zanimljiv početak mjeseca, velika je vjerovatnoća da uplovite u nov emotivni odnos sa osobom sličnih interesovanja. Zauzete Škorpije očekuje velika organizacija oko sledećeg koraka. Ukoliko planirate proširenje porodice, ovo je povoljan trenutak.
Zdravlje
Dobro se osjećate, provjera krvne slike nikada nije na odmet.
STRIJELAC
Posao
Do 15. oktobra 2023. godine poslovna situacija biće napeta. Pregršt obaveza u vama budi tenziju. Bićete skloni greškama, vladaće nezadovoljstvo, ali nakon toga sve dolazi na svoje. Posložite prioritete i napravite bolju organizaciju. Nije povoljan trenutak za podizanje kredita, pozajmice ili velike novčane transakcije. Krajem mjeseca dobijate “pojačanje” u timu, bićete zadovoljni.
Ljubav
Oktobar će biti mjesec u kojem ćete se osjećati kao pravi lider i strastveni ljubavnik. Iskoristite ovu pozitivnu energiju kako biste ostvarili svoje ciljeve u ljubavi. Partner će primjetiti vaš trud, a uzvratiće vam duplom mjerom! Ukoliko ste slobodni, zapali ste za oko starijoj osobi iz bliskog okruženja. Budite otvoreni i spremni na poziv na kafu.
Zdravlje
Čuvajte se povreda, mogući bolovi u leđima.
JARAC
Posao
Ne rizikujte i ne ulažite u neprovjerene saradnje! Naučićete važnu lekciju ovog mjeseca, a to je da nije uvijek pametno miješati posao i prijateljstvo. Vaše ambicije sa vizijama poslovnog partnera se ne poklapaju, što može da utiče na zajednički interes. Odigrajte mudrije i ne brzajte sa novčanim transakcijama. Horoskop vas savjetuje da se klonite tajnih radnji.
Ljubav
Čini se radite sve kako biste zaboravili na bivšu ljubav. Spuštanje kriterijuma nije opcija kojom treba da se vodite. Poslušajte srce i budite iskreni, prvenstveno prema sebi. Otvara se mogućnost za ponovni kontakt sa osobom iz prošlosti, vi ćete biti incijator sa dobrim povodom. Zauzete očekuju poteškoće u vidu komunikacije, ali biće lako premostive.
Zdravlje
Smanjite unos začinjene hrane, mogući problemi sa crevima.
VODOLIJA
Posao
Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine kaže da treba da birate posao za koji vam se čini da imate najviše izgleda za uspjeh. Povoljan period za kurs, dodatnu edukaciju ili usavršavanje vještina. Iskoristite priliku da osmislite dobar plan i preduhitrite poslovne saradnike. U vašem slučaju, dobra informisanost vodi ka “debljem novčaniku”. To će vam kraj mjeseca i dokazati.
Ljubav
Teško vam je da uskladite svoja i partnerova interesovanja, ali zvijezde kažu da je zbog zajedničke sreće sve moguće. Poslušajte šta osoba koju volite zaista želi i prihvatite razlike među vama. Vaš odnos će zasijati sredinom mjeseca. Slobodne Vodolije mogu da očekuju interesovanje osobe iz poslovnog okruženja. Dobro razmislite u šta se upuštate.
Zdravlje
Dobro se osjećate, više spavajte.
RIBE
Posao
Oktobar će biti mkesec kada ćete željeti da se fokusirate na svoje talente i kreativnost. Ovo je odlično vreme za razvijanje novih vještina ili rad na projektima koji vas inspirišu. Budite spremni na promjene i budite otvoreni za saradnju s kolegama. Izbjegavajte rizične finansijske odluke i budite odgovorni prema svojim obavezama. Mnogo će vam značiti savjeti stručnjaka ili iskusnih osoba.
Ljubav
Duboke emocije i intenzivna romantika! Vaša maštovita priroda će procvjetati, što će vam pomoći da izrazite svoje osećaje prema voljenima na jedinstven način. Ako ste u vezi, očekujte duboke razgovore o budućnosti i zajedničkim ciljevima. Slobodne Ribe mogu da privuku nekoga posebnog i započnu strastvenu vezu!
Zdravlje
Zdravlje je odlično.
Izvor: Mondo.rs