Pred vama je tumačenje mjesečnog horoskopa za novembar. 2023. godine.
OVAN
Posao
Mjesečni horoskop za novembar 2023. godine donosi velike promjene. Ako se na radnom mjestu osjećate ispunjeno, bićete zadovoljni novim okolnostima. Mnogi će se usuditi na drastičnu promjenu karijere. Šanse koje su pred vama idu u vašu korist, budite hrabri i odlučni. Finansijska situacija se stabilizuje, novembar je najbolji mjesec za vas kada je u pitanju novac.
Ljubav
Oscilacije, burne emocije i turbulentna dešavanja. Sušta suprotnost od situacije na poslovnom planu. Pojedine Ovnove čeka kraj, naročito one koji su u vezama na “klimavim nogama”. Slobodni ulaze u sukob sa osobom iz prošlost. Vreme je da razmislite šta želite.
Zdravlje
Pojačana nervoza, potrudite se da ublažite stres relaksirajućim metodama.
BIK
Posao
Nakon višemjesečne borbe da izađete na kraj sa mnogobrojnim obavezama i zadacima, stiže olakšanje. Novembar 2023. godine obeležiće saradnik čija će vam pomoć znatno značiti. Ne libite se da je prihvatite. Povoljan period za vraćanje finansijskog duga! Sve dolazi na svoje mjesto, savet je da se ne rasipate novcem.
Ljubav
Povratak bivših, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Zauzeti riješeni da sve ostave iza sebe, slobodni će biti prijatno iznenađeni. Napeti se jer mislite da ne znate dobro da pokažete emocije. Opustite se i fokusirajte se na ono što vam prija. Objasnite bliskoj osobi da niste “hladni”, već da vam nije tako lako da se otvorite.
Zdravlje
Moguće glavobolje, ne prijaju vam vremenske prilike.
BLIZANCI
Posao
Povoljan period za podizanje kredita, velike kupovine i rešenje stambenog pitanja. Ostvarili ste veliki napredak, a već sredinom novembra 2023. godine čeka vas veliki uspjeh! Ponovo se penjete na stepenicu više i dokazujete da se trud isplatio. Krajem mjeseca obratite pažnju na važne ugovore. Savket je da dobro provjerite sve detalje.
Ljubav
Romantični ste, ali to ne prija vašem partneru. Imate utisak da negativnu energiju prenosi na vas, razgovarajte. Komunikacija može da bude ključ rešenja. Slobodne Blizance očekuje zanimljivo poznanstvo početkom mjeseca. Iznenadićete se kad vidite koliko ste slični, imaćete utisak da se poznajete cijeli život. Da li je to nova ljubav na pomolu?
Zdravlje
Dobro se osjećate.
RAK
Posao
Vrijeme je da se pokrenete. Poteškoće koje se javljaju početkom mjeseca mogu značajno da vas poremete. Razmislite da li se previše finansijski oslanjate na partnera. Ovo je situacija koja može da promeni vaše dalje planove. Odličan period za traženje posla i angažovanje. Smanjite troškove.
Ljubav
Zbog viška slobodnog vremena niste ni svjesni da ste incijator mnogobrojnih sukoba. Tek kada sagledate realno situaciju u kojoj se nalazite, moći ćete da ojačate odnos sa partnerom. Slobodnima se savetuje da se klone zauzetih osoba. Pojedini će se prepustiti tajnoj aferi na poslu. Budite oprezni.
Zdravlje
Mogući problemi sa imunitetom.
LAV
Posao
Novac, uspkeh, popularnost! Uživate u lijepim vijestima koje stižu na samom početku mjeseca. Potrudite se da do 15. novembra uštedite, jer su mogući kvarovi u kući koji iziskuju dodatne troškove. Od sredine meseca kreću bolji aspekti, smeši vam se solidna zarada koja će u vama probuditi dodatnu motivaciju. Ulažite mudro.
Ljubav
Sve ide onako kako ste zamislili. Zračite samopouzdanjem više nego ikad, a vaš odnos sa partnerom jača sve više. Mnogi vam zavide, vodite računa o osobama koje ste nedavno upoznali. Petljanje u vaš ljubavni odnos može da donese nesporazume. Slobodni Lavovi flertuju, čekaju ih kraće avanture, ali ne i veze koje mogu da potraju.
Zdravlje
Čuvajte se prejedanja.
DEVICA
Posao
Mjesečni horoskop za novembar 2023. godine donosi veliku prekretnicu. Bićete na raskrsnici, nesigurni u odluku koju treba da donesete. Poslušajte svoju intuiciju i ne dozvolite okolini da utiče na vas. Povoljan mjesec za Djevice koje imaju privatni biznis, naročito ako posluju sa strancima. Lepa zarada sledi krajem meseca.
Ljubav
Ne analizirajte svaku sitnicu u odnosu. Previše se opterećujete, mislite da i jedno “Kako si?” krije neko drugo značenje, a to vas remeti da uživate. Opustite se i fokusirajte se na suštinu. Slobodne Device očekuje malo komplikovanija situacija sa osobom koju će upoznati sredinom novembra 2023. godine. Izgleda da nova osoba vuče prošlost za sobom.
Zdravlje
Pojačajte unos vitamina.
VAGA
Posao
Vrijeme je da sve što poželite, sami i ostvarite. U prethodnom periodu ste se više oslanjali na druge. Upali ste u zonu komfora, a sada vam djeluje da je nemoguće izaći iz nje. Moguće je, ako sredinom mjeseca prihvatite poslovnu ponudu koja vam se pruža. Ništa se neće promijeniti ako ne iskoristite šanse koje su pred vama. Probudite se!
Ljubav
Ni sami ne možete da vjerujete koliko ste preplavljeni emocijama. Mnoge Vage čeka viši korak u vezi. Zračite pozitivnom energijom, a to vam govori da ste napravili dobar izbor. Slobodne Vage su sklone flertu više nego bilo koji drugi znak! Uživaće u strastvenim pogledima, komplimentima i dopisivanju.
Zdravlje
Moguća prehlada.
ŠKORPIJA
Posao
Novembar 2023. godine donosi transformaciju! Nov početak, izazov i uzbuđenje. Riješeni ste da napredujete i spremni ste da date i poslednji atom snage ako treba. Ne dijelite olako planove dok se ne realizuju. Imaćete veliku podršku od osobe na položaju, može da vam pomogne da sve bude onako kako ste zamislili. Dominiraćete!
Ljubav
Bez većih promena. Toliko ste fokusirani na dostignuća koja želite da ostvarite, da ne primećujete osobe koje vam pružaju pažnju. Prija vam komunikacija sa nekim putem društvenih mreža, ali ljubav trenutno ostavljate po strani. Krajem mjeseca dolazi do promjena, a do tada – druženje sa prijateljima!
Zdravlje
Provjerite krvnu sliku.
STRELAC
Posao
Do 13. novembra 2023. godine stiže prilika za mentorstvo ili podučavanje. Vaše znanje biće u velikoj potražnji. Napredak iziskuje mnogo više obaveza i veću odgovornost, potrebno je da napravite balans između poslovnog i privatnog života. Uzor ste mlađim kolegama, budite voljni da pomognete bilo kome. Vratiće vam se višestruko!
Ljubav
Trzavice na polju ljubavi. Zbog vaše okupiranosti poslom dolazi do nerazumijevanja i sukoba. Dok je vama potrebna podrška, partner traži više pažnje. Razgovajte iskreno i potrudite se razmislite o tuđim željama i potrebama. Slobodni Strelčevi ulaze u vezu sa nekim ko posjeduje neverovatno privlačnu harizmu.
Zdravlje
Uvedite fizičku aktivnost, prijaće vam.
JARAC
Posao
Razmislite o štednji. Bilo bi dobro da u prvoj polovini mjeseca budete ambiciozni, vrijedni i da sprovedete neke svoje ideje u djelo. Napravite plan rada i držite se istog. U drugoj polovini meseca nećete biti zadovoljni rezultatima. Budite oprezniji kada je raspodela budžeta u pitanju.
Ljubav
Potrudite se da uradite sve što možete za partnera da bi bio srećan. Važno je da što više vremena provedete kod kuće i da uživate u zajednički provedenom vremenu. Ako ste slobodni, bićete jako osjetljivi i romantični, pa neka osoba koja već duže vreme komunicira sa vama, može da se otvori i da vam da do znanja koliko joj je stalo.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
VODOLIJA
Posao
Mesečni horoskop za novembar 2023. donosi mnogo novih poslovnih saradnji koje će vam promeniti vidike. Ako se bavite privatnim biznisom, ovo će znatno da unapredi vaše poslovanje. Krajem meseca dobijate ponudu od prijatelja. Razmislite da li mešanje posla i prijateljstva može da vam donese više koristi ili štete.
Ljubav
Zadovoljni ste u ljubavi. Konačno se osećate stabilno i srećno. Lako komunicirate sa partnerom i nemate na šta da se požalite. Strasti su jake. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Ne dozvolite da vas neko iz prošlosti previše poremeti i ne vraćajte se na stare priče.
Zdravlje
Mogući bolovi u leđima.
RIBE
Posao
Pravo je vreme za usavršavanje veština, dodatni kurs ili edukaciju. Voljni ste da unapredite svoj posao i uložite sve što je potrebno. Sredinom mjeseca dobijate mogućnost da dokažete šta sve možete. Pomoć starijeg člana porodice može da vam znači. Verujte u sebe, ishod ide u vašu korist.
Ljubav
Niste potpuno zadovoljni vezom. Imate utisak da se zbrzali sa odlukom. Budite otvoreni i jasni što se tiče odnosa sa partnerom, nemojte ništa da krijete. Iskren i otvoren razgovor pomoći će vam da unapredite odnos. Slobodni, ako u prvoj polovini meseca ne promenite ništa, u drugoj sigurno nećete.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
Izvor: Mondo