Horoskop

Čim se završi pun Mjesec u Biku ulazimo u novembar. Merkur je još retrogradan u Vagi i kada dobro odmjeri, on odlučuje i kreće direktno od 4. novembra. Kako će biti u kvadratu sa Saturnom, mogu se kod pojedinih osoba pojaviti problemi u komunikaciji sa autoritetima, sumnjičavost, nesigurnost, depresivnost, kao i problemi sa zubima, sluhom, kostima, bubrezima. Prvih dana, Sunce iz Škorpiona pravi opoziciju sa Uranom što daje impulsivnost, brzopletost, nervozu, originalnost ali nepraktičnost. Treba izbjegavati sve vrste naglih odluka i neprijatne scene. Od 10. novembra Merkur ponovo ulazi u Škorpiona ali sada je direktan bez zadrške, kritički nastrojen i oštrouman pa je potreno obratiti pažnju na komunikaciju.

OVAN
Ovnovi, u ovom mjesecu mnogo posla i obaveza može stvoriti rasijanost, pa treba pripaziti na posao koji je prioritet. Pokušajte da se fokusirate da ne dođe do negativnog razvoja u vašoj karijeri.
Pojedini Ovnovi mogu i osjetiti pad koncentracije, što je dosta šokantno za njih. Bez obzira na ishod, ipak se preporučuje da ostanu u komunikaciji sa šefom i kolegama što će se kasnije pokazati dobro.
Emotivno su dosta lijepi i harmonični aspekti sa partnerom, porodicom i prijateljima što će im vratiti samopouzdanje, smijeh i stabilnost pa se možete uvek osloniti na njih. Posvetite se partneru, družite se i organizujte ručkove, večere. Slobodni Ovnovi već od davno su spremni za vezu, ali im se niko ne pojavljuje ili im nije adekvatna osoba. Ipak ostavite prošlost iza sebe i krenite u novi život i budućnost.
Pripazite na imunitet.
BIK
Bikovi, u ovom Mjesecu nije baš najbolje da pokrenete novi posao ili da započnete nešto novo. Mnogi Bikovi će imati osjećaj da im ništa ne ide za rukom i da je sve krenulo kako ne treba.
Najprije se posvetite sebi, pa onda iz tog ugla posmatrajte vašu karijeru i kakav je ishod. Ako ste pod stresom onda bi bilo dobro da malo popravite vaš duhovni rast i da radite na daljem obrazovanju. Pojedinim osobama se mogu nuditi razne šanse za karijeru, ali uspjeh može biti manji od očekivanog.
Emotivno pojedini Bikovi mogu imati problema sa prošlošću iako su sada u harmoniji sa partnerom. Problem može biti ako ste nešto nezavršeno gurnuli ispod tepiha pa je sada isplivalo. Možda je najbolje da to podijelite sa partnerom i isplanirate vašu budućnost. Slobodni Bikovi mogu da uđu u vezu sa partnerom uz značajnu razliku u godinama pa ne očekujte da to može dugo da traje.
Čuvajte se virusa i prehlade.
BLIZANCI
Blizanci, mnoge poslovne mogućnosti su pred vama pa bi bilo dobro da napravite raspored i postavite prioritete. Pojedine osobe mogu da se pretrpaju sa poslom i preuzmu više nego što mogu uraditi – izbjegnite nagomilavanje obaveza.
Možda su vam se i neki troškovi uvećali pa bi trebalo da izmirite sva dugovanja u ovom mjesecu. U poslu imate podršku i pomoć od kolega za sve što ne stižete uraditi. Emotivno sa partnerom ste u dobrim odnosima iako se i dalje trudite da spoljašnje stvari ne utiču na vašu ljubav.
Pojedini Blizanci mogu biti depresivni i tužni pa pričajte o tome sa partnerom, jer on vas iskreno voli. Samo otvoren razgovor bi mogao spasti vašu vezu ako ste u krizi. Bilo bi dobro – ako je moguće i ako ste u prilici – da vas dvoje negde otputujete. Slobodni Blizanci mogu da uživaju u pogledima suprotnog pola ali neka biraju vrlo pažljivo.
Čuvajte se u saobraćaju, bili vozač ili pešak.
RAK
Rakovi, mnoge mogućnosti se u ovom mesecu mogu nuditi pa vi treba da odlučite kakvu karijeru želite. Koliko god da vam bio važan novac, ipak birajte karijeru koju volite i koja može dobro uticati na vaš život u budućnosti.
Pojedini Rakovi mogu imati velikog uspeha u karijeri, a posebno ako rade neki kreativan posao. Neki osobe iz prošlosti u ovom mjesecu mogu ponovo ući u vaš život, pa čak i da poslujete i proširite posao.
Emotivno tu mogu da se dešavaju problemi i to najviše zbog novca. Ipak je ljubav vrednija od novca pa popričajte sa partnerom i recite zašto ste nezadovoljni. Moguće je da se kod partnera pojavi ljubomora pa mu posvetite više pažnje. Slobodni Rakovi i dalje ostaju slobodni iz sebi poznatih strahova.
Obratite pažnju na ishranu i vježbajte.
LAV
Lavovi, iako ste još od prošlog meseca iscrpljeni i umorni istrajte do sredine mjeseca gdje možete napraviti predah. Mnoge obaveze iz dana u dan vas mogu iscrpiti pa dobro organizujte vrijeme.
Pred vama je veliki uspjeh pa se pomučite i budite disciplinovani i nagrada stiže na kraju. Mnogo posla a i uspjeha. Emotivno prelijep aspekt za zauzete Lavove, mnogo ljubavi, harmonije i topline u domu.
Napokon vjerujete partneru i osjećate se opušteno pored njega. Pred vama je gledanje filmova, romantičnih večeri i planiranje budućnosti, pa čak i novi zajednički posao. Slobodni ostaju i dalje slobodni bez obzira što imaju dosta dobrih ponuda.
Više šetajte u prirodi.
DJEVICA
Djevice, vi se istinski i marljivo trudite na poslu da se prikažete i pokažete, ali od napretka slabo u ovom mjesecu. Nikako da dobijete zasluženo unaprijeđenje. Pojedine Djevice se odlučuju na doškolovavanje.
Karijera je vaša preokupacija ovog mjeseca i ništa vas od toga ne može odvojiti. Pojedine osobe mogu imati dobru saradnju sa inostranstvom. Samo nastavite svoju ambiciju, ne odustajte i nagrada pristiže uskoro.
Emotivno je dosta dobro, čak, ako ste imali nesporazuma, sada se razriješavaju. Budite iskreni sa partnerom i pokažite emocije prema njemu. Slobodne Djevice mogu ući u vezu sa svojom srodnom dušom.
Izbjegavajte stres i više odmarajte.
VAGA
Vage, mnogo stresa i obaveza vam može teško pasti na poslu. Ako imate i potraživanje novca koji treba da izmirite, onda je i to dodatni stres. Izgurajte prvu polovinu meseca i već u drugoj se sve slaže redom do uspjeha.
Vi ste diplomata pa budite i strpljivi jer je poslovni napredak ispred vas. Zaslužena poslovna sreća. Emotivno, ako imate partnera a ne živite zajedno onda isplanirajte zajednički život bez svađe.
Dosta turbulentan period za Vage u braku i, ako već dugo traju neslaganja, moguć je i razlaz. Preporuka je da sve bitne odluke u emotivnoj zajednici odložite za sledeću godinu. Budite strpljivi i pokušajte da unesete harmoniju između vas.
Čuvajte se prehlade, obratite pažnju na bubrege i urinarni trakt.
ŠKORPIJA
Škorpioni, mnogo obaveza i posla je pred vama, kao i ponuda za nove poslove. Bez razmišljanja prihvatate ponude, posebno ako su više plaćeni poslovi jer vam je novac bitan.
Mogući su dobri projekti i poslovi sa inostranstvom što će vas radovati. Vaši šefovi mogu biti vrlo zadovoljni vama u ovom mjesecu. Emotivno vi sijate i uživate sa partnerom. Riješeni ste da sve probleme ostavite po strani, što će mnogo obradovati vašeg partnera. Odlično ste shvatili i primijenili mnoge stvari u pogledu iskrenosti u razgovorima.
Ovo je vaš mesec radosti pa uživate sa voljenima, prijateljima, porodicom. Ako ste slobodni, možete ući u vezu sa osobom koju ste od davno upoznali.
Zdravlje super.
STRIJELAC
Strijelčevi, dosta posla je pred vama pa čak imate i jaku konkurenciju te se morate dokazivati. Iako ste dosta racionalno trošili novac i štedjeli, sada se pokazuje svrsishodnost.
Pojedini Strijelci sada mogu dobiti priznanje od šefa i povišicu ili bolje radno mesto. Mnogim Strijelčevima ovaj mesec je dosta odgovoran. Emotivno predstoji vam lepo putovanje i slaganje sa partnerom. Pojedine osobe mogu putovati sa porodicom ili prijateljima.
Lijepo slaganje sa partnerom vas čini srećnim i zajedno planirate vašu budućnost. Pojedini planiraju bebu, neki kupovinu automobila ili kuće. Slobodni Strijelac može lako da uđe u vezu.
Zdravlje je dosta stabilno.
JARAC
Jarčevi, vi realizujete svoju kreativnu stranu, dok je pred vama dosta novih poslovnih izazova i novih mogućnosti za biznis.
Pojedini Jarčevi mogu da naplate neke svoje od ranije ideje. Neki imaju bitne ugovore, dok pojedine osobe dobijaju nasledstvo. Sada se pokažite u najboljem svijetlu jer konačno ide posao kako ste planirali.
Emotivno, pojedini Jarčevi nemaju razumijevanje partnera. Zbog toga predstoji problem sa emocijama pa otvoreno popričajte sa partnerom. Slobodni Jarčevi upoznaju interesantnu osobu sa kojom imaju dobre teme i pogled na život pa ostaje da se vidi da li će ući u vezu sa njom, jer se Jarčevi teško odlučuju za zajednicu.
Moguće su povrede glave vrata i leđa, ili bolovi pa pazite ako vježbate.
VODOLIJA
Vodolije kako vam je potrebno dosta novca u ovom mjesecu, vi se angažujete na više poslova da bi zaradili. Mnoge Vodolije će razmišljati i praviti vizije koji put u karijeri da izaberu i šta im je potrebno.
Pojedine osobe mogu se vratiti na neke svoje stare ideje i projekte, dok neke biraju nešto novo i originalno. Moguća su i poslovna putovanja gdje možete upoznati novog poslovnog partnera. Emotivno zauzeti imaju odličnu komunikaciju sa partnerom, lijepo se slažu i uživaju.
Moguća su lepa druženja sa prijateljima, porodicom i razmene nježnosti sa partnerom. Pojedine Vodolije još uvek nisu uskladile svoju vezu, pa je krajnje vrijeme da to urade. Slobodne Vodolije izlaze, flertuju i još nisu spremne za vezu i obaveze sa partnerom.
Zdravlje je odlično.
RIBE
Ribe vi dobijate odličan priliv finansija pa bi bilo pametno da ne potrošite mnogo, jer od druge polovine mjeseca slijede i veći izdaci. Mogući su neki kvarovi u kući koji nisu planirani, a ima i onih od ranije.
U ovom mjesecu je negativan aspekt sa kolegama, pa bi trebali biti razumni i izbjegavati svađe. Emotivno ako imate partnera onda su moguća i neslaganja, posebno ako je neko nekog prevario. Nikako se ne preporučuju razlaz i nagle odluke.
Malo se distancirajte pa onda u narednoj godini donesite odluku. Slobodne Ribe će imati šansu da upoznaju šarmantnu osobu, pa ipak je bolje upoznajte pre nego što uđete u vezu.
Zdravlje je sasvim dobro.