Utakmicu baraža za ulazak u Amplitudo Drugu Ligu između Ibra iz Rožaja i OFK Nikšića prekinuli su navijači Ibra u 65. minutu kada je rezultat bio 0:1 u korist Nikšićana.

Nakon što su ubacili baljke na teren navijači domaćih počeli su da jure igrače Nikšića po terenu, nakon čega je sudija Vojin Vojinović prekinuo meč.
Ali da priču prebacimo na lijepe stvari, da se zaborave nemile scene, FSCG je donio odluku da da službeni rezultat utakmice bude 3:0 u korist našeg kluba.
OFK Nikšić je odigrao tokom cijele sezone dobro i jedina je ekipa u sve tri lige koja tokom sezone nije izgubila nijednu utakmicu.
“Nije bilo lako juče, možda je to trebalo malo bolje organizovati. Ali važno je to da smo mi svoj cilj ostvarili a to je Druga liga. Sada idemo dalje”, kazao nam je Dragan Marojević, trener OFK Nikšić.
On ističe da su u klubu veoma zahvalni OpštiniNikšić načelu sa predsjednikom Markom Kovačevićem i Opštini.
“Mi sami ne bi mogli izdržati ovaj pritisak, pomogli su nam i finansijski i bili su nam podrška u svakom trenutku. Juče su su nas zvalii Kovačević i Vuković i Ivanović, bili su uz nas. I to je velika stvar ”, ističe Marojević.
Planovi ekipe su organizovanje novog Upravnog odbra, klubu će u tome pomoći Opština.
“Planovi su da budemo stabilan drugoligaš, da “napadnemo” Kup Crne Gore. Moramo dovesti pojačanja da bi sve uspjeli”, kazao je on, i dodaje: “Ponosan sam na svoje igrače, jer bez njihovog truda i zalaganja ne bi bilo ovog uspjeha”.
27.maja u 17:30 časova na Gradskom stadionu OFK Nikšić igra utakmicu baraža protiv Otranta, koja će biti revijalnog karktera, obje ekipe su izborile plasman u Drugu ligu.
„Nikšićani dođite da zajedno proslavimo ulazak u Drugu ligu“, pozvao je Marojević sugrađane da dođu i pozdrave momke koji su ostvarili veliki uspjeh.