Loša ulica u Bistričkom naselju Svjedoci smo da su nadležne institucije sredili dosta ulica u skorije vrijeme, a jedan od novih (starih) problema jeste jedna ulica u Bistričkom naselju (ulica kod skretanja za staro pazarište). ,,Opet su se rupe otvorile, kao što vidite. To je već bilo urađeno jednom, da kažem ,,zakrpljeno”, ali od kiša i lošeg vremena i lošeg kvaliteta rada ponovo su tu. Nadam se da će riješiti ovaj problem jer ja kao neko ko živi u ovoj ulici, volio bih da mi je barem prilazak kući sređen”, rekao je anonimni sagovornik. Apelujemo na Opštinu Nikšić i nadležne institucije da riješe novonastali problem. S.T.

Svjedoci smo da su nadležne institucije sredili dosta ulica u skorije vrijeme, a jedan od novih (starih) problema jeste jedna ulica u Bistričkom naselju (ulica kod skretanja za staro pazarište).

,,Opet su se rupe otvorile, kao što vidite. To je već bilo urađeno jednom, da kažem ,,zakrpljeno”, ali od kiša i lošeg vremena i lošeg kvaliteta rada ponovo su tu. Nadam se da će riješiti ovaj problem jer ja kao neko ko živi u ovoj ulici, volio bih da mi je barem prilazak kući sređen”, rekao je anonimni sagovornik.
Apelujemo na Opštinu Nikšić i nadležne institucije da riješe novonastali problem.
S.T.