Loša ponuda i posjećenost na buvljaku pod Trebjesom

Ovog ponedeljka na buvljaku pod Trebjesom veoma mala posjećenost sugrađana, a koliko smo mogli da primijetimo u odnosu na prošli ponedeljak mnogo je manje i prodavaca.

Ponedeljkom veliki broj sugrađana pođe do buvljaka kod Željezare da pogleda kakvih stvari ima na prodaji, a tako nije bilo ovog ponedeljka. Jedan od razloga zbog kojeg je to tako, jeste možda i to što je danas u Nikšiću kišovito vrijeme i što je na snazi zabrana međugradskog saobraćaja.
Ekipa portala Mladi Nikšića posjetila je buvljak i pitala prodavce kako funkcioniše posao i koji je razlog što je prodavaca danas bilo vrlo malo.
,,Danas nema toliko zarade kao prošlih ponedjeljaka. Vidite i sami, mali broj prodavaca, a još manji broj kupaca.
Vjerovatno ih je vrijeme ovo omelo pa nas danas zaobilaze i ne posjećuju. Što se tiče prodaje, uvijek može bolje, danas sam zaradio skromnih 15-ak eura, čisto sumnjam da će neke veće zarade biti danas”, rekao nam je jedan od prodavaca.
Na buvljaku pod Trebjesom čovjek može naći raznih stvari od ,,šarafa do jastuka”.
Cijene su paušalne i prodaju ih pošto zašto da bi se na ovakvoj situaciji zaradio neki dinar.
,,Nisam zadovoljan ovim ponedeljkom, nadao sam se mnogo boljoj prodaji ali šta je tu je, idemo dalje. Mi ođe većina krpimo kraj s krajem, ovo je danas manja ponuda zato što su naše kolege da kažem zatvorene u svojim gradovima đe im je zabranjen međugradski saobraćaj ali i loše vrijeme je mnoge omelo. Više se zna kad je kiša da će biti slaba poskećwnost pa zbog toga i ne dolaze. Ova situacija sa koronom nam je jedna muka više u životu”, kazao je Ivan.
S.T.