Loša ponuda i posjećenost na buvljaku pod Trebjesom

Ovog ponedeljka na buvljaku pod Trebjesom veoma mala posjećenost kupaca, a koliko smo mogli da primijetimo u odnosu na prošli ponedeljak mnogo je manje i prodavaca. Razlog tome je i loše vrijeme koje je danas u našem gradu.

Ponedeljkom veliki broj sugrađana pođe do buvljaka pod Trebjesom da pogleda kakvih stvari ima na prodaji, a tako nije bilo ovog ponedeljka. Jedan od razloga zbog kojeg je to tako, jeste možda i to što je danas u Nikšiću hladno vrijeme i što je narod ostao svojim kućama da se grije uz šporet.
Ekipa portala Mladi Nikšića posjetila je buvljak i pitala prodavce kako funkcioniše posao i koji je razlog što je prodavaca danas bilo vrlo malo.
,,Danas nema toliko zarade kao prošlih ponedjeljaka. Vidite i sami, mali broj prodavaca, a još manji broj kupaca….
Vjerovatno ih je vrijeme ovo omelo pa nas danas zaobilaze i ne posjećuju. Što se tiče prodaje, može i mora bolje, danas sam zaradio skromnih 10-ak eura, čisto sumnjam da će neke veće zarade biti danas ali da pričekam”, rekao nam je jedan od prodavaca.
Na buvljaku pod Trebjesom čovjek može naći raznih stvari od ,,šarafa do jastuka”.
Cijene su paušalne i prodaju ih pošto zašto da bi se na ovakvoj situaciji zaradio neki dinar.
,,Nisam zadovoljan ovim ponedeljkom, nadao sam se mnogo boljoj prodaji ali šta je tu je, idemo dalje. Mi ođe većina krpimo kraj s krajem, ovo je danas manja ponuda zato što su naše kolege da kažem ostale svojim gradovima zbog lošeg vremena. Više se zna kad je hladno napolje da će biti slaba posjećenost pa zbog toga i ne dolaze. Ova situacija sa koronom nam je jedna muka i briga više u životu”, kazao je Stefan.
S.T.