Mladi Nikšića

Trinaestogodišnja Ljubica Mirković iz Nikšića nova je nada na našem estradnom nebu, piše CDM.

Ljubica je pobrala simpatije žirija i publike. Peta po redu u sinoćnjem izdanju “Pinkovih zvezdica” nastupala je Ljubica koja je otpjevala “Million reasons” od Lejdi Gage i dobila svih pet glasova.
“Izbor pjesme 100 plus! Stvarno, ovo je božanstvena pjesma. Bilo je brilijantnih momenata, ali na kraju faze ti inkliniraš na dolje. Ovo je pjesma za vrhunsku interpretaciju, mogla si da je uprostiš, da bude vrlo jednostavna, a vrlo sugestivna. Ti si se trudila da budeš kao Lejdi Gaga. Smatram da ovo pjevanje nije bilo tvoje pjevanje za pet”, rekla je Goca Tržan.

“To je pet, to mi se sve sviđa. Ja sam uživao, konačno u ovoj emisiji da uživam. Bez obzira na te neke greške o kojima ti pričaju, zanemarljive su u odnosu na to kakav doživljaj ostavlja ovaj doživljaj i tvoje pjevanje”, rekao je Milan.

“Goca je u pravu, bilo je nepravilnosti, pa, ne mogu ni tako nazvati, odnosno to su nepravilnosti unutar tvog pjevanja. Dok pjevaš, cio stih te malo vuče na dolje. A opet, što kaže Milan, boja glasa totalno savremena, u trendu pjesme, imaš onako snažan glas, moćan. Ako bih glasala za tako nešto, onda je za pet, imaš autentičnu boju glasa, moćnu”, rekla je Leontina.

“Meni je bilo fantastično, ja sam uživao od početka do kraja! I prošli put si pokazala da si svoja i to si večeras i donijela. Meni je sve prijalo”, dodao je Sergej.