futsal

Selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je konačni spisak igrača koji će biti u protokolu za gostovanje Sloveniji, u prvom kolu Glavne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ljesar računa na 14 igrača. Na spisku su:

golmani – Balša Đurković, Milun Sekulić (KMF Titograd) i Borislav Ćirković (KMF Nikšić) i igrači – Luka Vuletić (AEK, Grčka), Aleksandar Obradović, Ilija Mugoša, Nikola Cimbaljević, Filip Marković, Dejan Miličić (KMF Titograd), Ivan Mugoša, Ivan Asanović (KMF Dolcinium), Nikola Vidaković, Eldin Ćorović (KMF Brskovo) i Kosta Vuković (Šibenik, Hrvatska).

Izabranici Sveta Ljesara, koji su završne pripreme odradili u u Nikšiću, danas su otputovali za Maribor, gdje će igrati sa Slovenijom.

Ljesar je kazao da je reprezentacija odradila odlične pripreme u Nikšiću.

“Igrači su od prvog dana pokazali veliku želju i htijenje, svaki trening su odradili maksimalno. Naš sljedeći protivnik je vrhunska ekipa, među 12 je najboljih u Evropi, sastavljena od profesionalnih igrača, koji se samo futsalom bave. Favoriti jesu, ali sam siguran, ako budemo maksimalno agresivni i pametni u igri, da možemo do povoljnog rezultata, kazao je Ljesar.

Duel sa Slovenijom biće odigran 20. septembra, sa početkom u 20 sati. U grupi pet, osim Crne Gore i Slovenije, nalazi se i Kazahstan. U ovoj fazi takmičenja igraće se po dvokružnom sistemu.

 

Izvor: Mina