Fudbaleri Budućnosti Igor Ivanović i Draško Božović, igrači Sutjeske Božo Marković i Marko Ćetković, Velizar Janketić iz Rudara i Boban Đorđević sa po devet postignutih golova dijele čelnu poziciju na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Đorđević je u jesenjem dijelu šampionata nastupao za Grbalj.

Gol manje postigli su Panajotis Moraitis iz Budućnosti, fudbaler Rudara Vule Vujačić, članovi Sutjeske Damir Kojašević i Stefan Nikolić, Nikola Vujnović iz Podgorice, napadač Koma Sava Gardašević i Boris Kopitović, koji je u jesnjem dijelu prvenstva igrao za Petrovac.

Vezista Petrovca Miloš Kalezić sedam puta upisao se u listu strijelaca, a po šest puta Petar Grbić i Dušan Stojiljković iz Budućnosti i Goran Vujović iz Koma i Šaleta Kordić iz Podgorice.

Po pet golova postigli su Milan Đurišić i Ivan Vuković iz Iskre, Žarko Popović iz Koma, fudbaleri Podgorice Jovan Vujović i Balša Sekulić, Marko Vučić iz Sutjeske, Tiago Rodrigues Faria iz Rudara i Dejan Zarubica iz Budućnosti.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih pet golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović, igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.