Legende jugoslovenske pop muzike Leo Martin i Miki Jevremović, nastupiće u nikšićkom restoranu Vukov most 13. jula uz pratnju NIK benda.

Leo Martin je svoju karijeru počeo kao modni maneken. Muzičku karijeru u Jugoslaviji započinje 1969. kada se vratio sa turneje iz Njemačke. Po povratku je upoznao Vojkana Borisavljevića koji je sastavio većinu njegovih pjesama. S pjesmom „Odiseja“ je trebao da nastupi na jugoslavenskom izboru za Pjesmu Eurovizije u Opatiji 1973. godine, ali je zbog bolesti bio spriječen. S Odisejom se proslavio u Jugoslaviji i stekao status jednog od najpoznatijih jugoslavenskih šansonjera sedamdesetih godina dvadesetog vijeka.

Miodrag “Miki” Jevremović je srpski pjevač zabavne muzike. U bivšoj SFRJ bio je veoma popularan 1960-ih i 1970-ih. Početak karijere obilježile su pjesme: „Mama“, „Pijem“ i „Osamnaest žutih ruža“. Kasniji hitovi su bili: „Ako jednom vidiš Mariju“, „S kim si sada kad je tužno vreme“ i „Pesnikova gitara“. Noviji hitovi su: „Grkinja“, „Lihnida“ i „Neka toče staro vino”.

Sve dodatne informacije i rezervacije mogu se dobiti putem telefona: 040/280-908.