Za izabranike trenera Dubljevića predstoji grčevita borba za opstanak u Aba ligi pošto su u izgubili od direktnog konkurenta iz Aleksandrovca. Sutjeska je imala od samog meča konstantan minus, tako da je na kraju treće četvrtine imala minus od 22 poena, ali su završnicu učinili zanimljivom, prišli na 10 poena minusa, no to je bilo sve od ekipe Sutjeske jer su gosti smireno priveli meč i pobijedili sa konačnih 83:72. U pobjedničkoj ekipi najbolji su bili Pešaković sa 21 i Komatina sa 18 poena,a u Sutjesci se istakao Raš sa 20 poena. U sledećem kolu Sutjesku očekuje težak meč kod kuće sa ekipom Mega Leksa.

Nikola Pešaković-Igokea:
“Jako bitna pobjeda za nas u borbi za opstanak. Znali smo da će biti težak meč. Kombinovanom odbranom njihove najbolje igrače sveli smo na mali broj postignutih poena. Sve u svemu jedna sjajna utakmica za nas”.
Dragan Bajić-Trener Igokee:
“Čestitam mojim momcima. Nijesmo imali vremena za pripremu ove utakmice ali igrači su u potpunosti sledili moja uputstva i kombinovanom odbranom  izbacili iz ritma ekipu Sutjeske. Poremetili smo njihov šut za tri poena. Prelomili smo meč u trećoj četvrtini i utakmicu iskusno priveli kraju”.
Nikola Žižić- Sutjeska:
“Sigurno težak poraz za nas. Odlučila je prva četvrtina u kojoj smo primili 30 poena. U poslednjoj četvrtini agresivnom igrom pokušali smo da dođemo do rezultatske neizvjesnosti ali to nam nije pošlo za rukom”.
Dušan Dubljević-Trener Sutjeske:
“Nijesmo smjeli sebi dozvoliti da odigramo ovakav meč. Loše smo odgovorili na zonu koju su nam postavili. Težak poraz za nas jer bi nam ova pobjeda  mnogo značila. Više nemamo pravo na kiks pred domaćom publikom. Ne posjedujemo toliki kvalitet da prilazimo bilo kom meču opušteno, a ja preuzimam odgovornost jer nijesam adekvatno uspio spremiti ekipu za večerašnju utakmicu”.