Kanarinke bolje od Budućnosti II

Rukometašice Levalee su dobile jednu važnu utakmicu protiv ekipe Budućnosti 2 koja je sastavljena od juniorskih reprezentativki Crne Gore, kao i djevojaka koje treniraju sa prvim timom i nastupaju u Ligi šampiona, osam njih, ekipe koja je smatrana favoritom u ovom duelu.

“Naše djevojke su ih nadigrale i pokazale timski duh, zajedništvo, ogromnu volju i želju i uspjele da savladaju “favorita” 23:16 (12 : 9)”, kazali su iz ovog kluba.
Djevojke su u odbrani odlično igrale, dopunjavale jedna drugu, odlično sastavljale, pa su i nekoliko grešaka u napadu mogle sebi priuštiti.
Od prvog momenta kanarinke su se prikazale u najboljem izdanju.
“Borbenost koju su pokazale Kuzman i Đukić zaslužuje sve pohvale, time podstičući cijelu ekipu, posebno mladu saigračicu Katarinu Šutović koja je hrabro nastupila protiv iskusnijih igračica. Istakla se i Bulatović sa četiri pogotka sa linije. Za igračicu utakmice proglašena je Elena Tomić. Moramo pomenuti i da su djevojke imale podršku sjajno raspoložene golmanke Mine Mandić koja je upisala 15 odbrana na večerašnjoj utakmici”, istakli su iz kluba.
Trener ekipe Dragan Đurđevac, veoma zadovoljan igrom svojih djevojaka izjavio je:
“Svaka čast svim igračicama, ispoštovale su svaki dogovor koji smo postigli pripremajući se za današnju utakmicu. Djevojke su pokazale da zaslužuju moje povjerenje, i smatram da su i večerašnjom partijom pokazale da zaslužuju više povjerenja od rukometnog svijeta naše zemlje.”
Najefikasnija u ekipi kanarinki bila je standardno odlična Nataša Ćorović sa šest pogodaka, dok su u ekipi Budućnost II Popović, Pejović i Novović postigle po tri pogotka.
Ekipe si nastupale u sljedećem sastavu:
ŽRK BUDUĆNOST II
Racković, Anđušić, Pejović 3, Novović 3, Kadović 1, Gugač 2, Bojanić, Vujisić, Marsenić G.1, Marsenić M, Lopičić, Marsenić A.1, Džaferović 2, Popović 3, Vlahović, Đurović
RK LEVALEA 2010
Mandić M, Mandić I, Ćorović S, Bigović, Ćorović N. 6, Bulatović 4, Tomić 2, Kuzman 3, Đikanović, Marković, Vuković 2, Đukić 3, Đilas, Šutović 3, Vesković, Ćalasan.