horoskop

Ribe su vodeni znak horoskopa, a odlikuju se velikom empatijom i razumijevanjem za druge. Vladajuća planeta riba je Neptun koji upravlja snovima, psihom, metafizikom i kreativnošću. Zato su ribe intuitivnije i poseduju umetničke talente. Emotivne Ribe se lako vezuju za druge ljude i ostvaruju duboku povezanost sa svojim partnerom. U nastavku pročitajte kako se Ribe slažu u ljubavnom odnosu sa drugim znakovima horoskopa.

Ribe – Ovan: oni se međusobno zbog svoje različitosti privlače, ali se brzo zasite jedan drugog. U početku je Riba zadovoljna romantikom, međutim Ovan proguta svojom strašću romantičnu i senzualnu Ribu.

Ribe – Bik: veza koja može dobro funkcionisati, mogu se dobro dopunjavati. Bik može Ribama osigurati materijalnu egzistenciju. Njih veža i ljubav i fizička privlačnost.

Ribe – Blizanci: dva potpuno različita svijeta, kao nebo i zemlja.

Ribe – Rak: dva vodena znaka sličnog senzibiliteta dobro se mogu slagati i mogu doživjeti ljubav na prvi pogled. Ovdje nije primarni naglasak na strasti.

Ribe – Lav: Ribu može privući strastveni Lav , ali vrlo brzo ga njegova strast i dominantnost uguši, dok Lavu mirna Riba postaje dosadna, pa jedan za drugoga brzo gube interes.

Ribe – Djevica: dva suprotna znaka koja uvijek privlače jedan drugoga, ali s vremenom i jedan i drugi znak traže osobe i znakove sličnog temperamenta i karaktera.

Ribe -Vaga: ovo je više sadomazohistička veza bez emocija, Riba voli da pati u ovom odnosu, a Vaga uživa da Riba pati, međutim ipak uspijevaju da nekako funkcionišu.

Ribe – Škorpija: dva vodena elementa koji se dobro razumiju, Škorpija Ribe ispunjava svojom erotskom strastvenošću, a Ribe Škorpiju nježnim osjećajima. Oboje su vrlo intuitivni pa imaju dobar osjećaj što je kome potrebno.

Ribe – Strijelac: u ovoj vezi Ribe su te koje više trpe, jer one su ipak te kojima je suđeno da budu žrtve. Lako se zasite jedan drugoga.

Ribe – Jarac: ovdje Ribe maštaju o uspješnom, ambicioznom i bogatom partneru. Veza im pomaže da realizuju međusobne maštarije.

Ribe – Vodolija: odnos sa čestim promjenama, obiluje čudnom romantikom sa velikim razlikama erotskog pretjerivanja i smirivanja. Ovo je više psihološka veza.

Ribe – Ribe: njihova veza je romantična, puna neobičnih događaja, često prekrivena velom tajni. Ovo dvoje ne uspijevaju da ostvare strastven seks i to može biti kamen spoticanja u njihovom odnosu.